Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, hány évesnek néznétek ezt...

Ti, hány évesnek néznétek ezt a lányt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

De elárulom a lány 20 éves. De ez csak szerintem durva? Márhogy nem zavar csak furcsa. Mondjuk real-life loli :)

2016. aug. 8. 00:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%

18+.

Még ha nincs is melle, egyéb tényezőkből következtethetek már elsőre, CSAK a kép alapján, hogy 18-nál több. Ez a 2. és 3. kép, látszik pl a bugyija.

2.-nál láb alapján is tudni, hogy idősebb.

A szeme alapján van egy kis ázsiai beütése.

DE, ha csak az arcot is nézzük is 15-16 évesre tippelném minimum (18-ra nem biztos, de a 15-16 meglenne minimum). Elég sok cosplay van a világban, nem egy ilyet láttam, meg lehet könnyen különböztetni egy igazit és egy hamist, ha már láttál ilyeneket :D

2016. aug. 8. 01:21
 12/37 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nem kell elhinni mindent, amit interneten láttok. Mert Japánban igazából nagyon sokféle stílus van :D

Ráadásul nagyon nem hinném, hogy kialakult náluk bármilyen fajta női ideál. Japánban igazából nagyon sok a furcsa dolog, s eléggé kihalóban van a nemzetükxDDD

Egyre kevesebb a párkapcsolat, nekik pont hogy "elöregedőben", jóval kevesebben érdekeltek ott a nők iránt.. :D

2016. aug. 8. 01:27
 13/37 anonim ***** válasza:
nekik pont hogy "elöregedőben" van a társadalmuk*
2016. aug. 8. 01:27
 14/37 gyuszko802 válasza:
11%
Itt van egy kis félreértés. Ez nem ember csak egy bábu, baba. Olyan mint egy gumi nő, csak ez szilikonból. Méretei minden téren kicsik, hogy olcsó legyen . Elég betegre sikeredett!!
2016. aug. 8. 01:36
 15/37 anonim ***** válasza:
30%
Ez nem babaarc. Emily Kinney-nek van babaarca. Aki erre felizgul, az pedofil.
2016. aug. 8. 01:51
 16/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó? Te mi az istenről beszélsz? Ez egy élő hús-vér nő, aki cosplayezik? Nem tagadom, biztos sminkel, de miről beszélsz? Ha valamiről fogalmunk sincs akkor az az alap, hogy kussolunk nem? Ekkora hülyeséget basszus rég nem olvastam? Egy bábu? Mivaaaaaaan?
2016. aug. 8. 01:53
 17/37 A kérdező kommentje:
gyuszko nevezetű retardáltnak mondtam túl gyorsan kommentelnek
2016. aug. 8. 01:54
 18/37 gyuszko802 válasza:
0%
Sajnos egyeseknek ilyen egy nő. Én megnéztem az első két képet, és ez bábu. De mindegy . Kedves kérdező bocs hogy én nem látom nőnek :D
2016. aug. 8. 05:01
 19/37 anonim ***** válasza:

8-14 közé saccoltam volna...20-nak talán élőben ha látom/hallom milyen...de talán akkor még annyinak sem :D

23F

2016. aug. 8. 09:05
 20/37 anonim ***** válasza:
41%
Mit kell ezen csodálkozni? Japánban van a legtöbb pedofil és perverz.
2016. aug. 8. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!