Ti, hány évesnek néznétek ezt a lányt?
De elárulom a lány 20 éves. De ez csak szerintem durva? Márhogy nem zavar csak furcsa. Mondjuk real-life loli :)
18+.
Még ha nincs is melle, egyéb tényezőkből következtethetek már elsőre, CSAK a kép alapján, hogy 18-nál több. Ez a 2. és 3. kép, látszik pl a bugyija.
2.-nál láb alapján is tudni, hogy idősebb.
A szeme alapján van egy kis ázsiai beütése.
DE, ha csak az arcot is nézzük is 15-16 évesre tippelném minimum (18-ra nem biztos, de a 15-16 meglenne minimum). Elég sok cosplay van a világban, nem egy ilyet láttam, meg lehet könnyen különböztetni egy igazit és egy hamist, ha már láttál ilyeneket :D
Amúgy meg nem kell elhinni mindent, amit interneten láttok. Mert Japánban igazából nagyon sokféle stílus van :D
Ráadásul nagyon nem hinném, hogy kialakult náluk bármilyen fajta női ideál. Japánban igazából nagyon sok a furcsa dolog, s eléggé kihalóban van a nemzetükxDDD
Egyre kevesebb a párkapcsolat, nekik pont hogy "elöregedőben", jóval kevesebben érdekeltek ott a nők iránt.. :D
8-14 közé saccoltam volna...20-nak talán élőben ha látom/hallom milyen...de talán akkor még annyinak sem :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!