Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok miért vannak oda egy...

A lányok miért vannak oda egy ilyen pasiért?

Figyelt kérdés

Fura lesz a kérdés, de nem hagy nyugodni ez a kis hülyeség.

Az utóbbi időben nagyon nagy port kavart az egyik újonnan megjelent film. Mégpedig az öngyilkos osztag. És én azóta mást nem látok, csak hogy a tini lányoktól kezdve, a felnőtt nőkig mindenki szerelmes a szociopata gyilkos Jokerbe. Ez miért van? Lányok nektek ez miért vonzó, hogy valaki egy totális pszichopata?

2016. aug. 7. 23:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

# 30: Olvasd el a 21-es választ! A válaszoló szerint a lányok arról álmodoznak, hogy van egy rosszfiú, aki szereti őket. Most lehet, hogy én értem félre, de szerintem ezt a valóságra is értette, tehát, hogy arról álmodoznak, hogy egyszer majd tényleg lesz egy olyan rosszfiú, aki a filmben szerepel, és szeretni fogja őket.

Csak egy kérdés, nem muszáj válaszolnod rá: Szerinted pozitív dolog, ha egy lány egy rosszfiúval szeretne összejönni?

2016. aug. 12. 20:13
 32/34 anonim ***** válasza:

Szerintem pozitív dolog, ha valaki tudja, mit akar, és nem csak beéri mással.

De nem értem, hogy miért kell ezt ideírni. Nem beszélt rólad senki. Ha kiteszek egy kérdést Miranda Kerr-ről, hogy tetszik-e, fiúk, akkor nem akarom, hogy valami csajszi megkérdezze, hogy "ugye azért a kövér lányok is bejönnek?", mert nem erről van szó.

Ez a kérdés NEM RÓLAD SZÓL.

2016. aug. 12. 20:33
 33/34 anonim ***** válasza:
# 32: Az, hogy te belém kötöttél, az is ugyanolyan offolás volt, és nem tartozott a témához, mint hogy én feltettem azt a kérdést (ami különben úgy látszik, hogy jogos volt, mert a válaszoló annak hatására kijavította az állítását), úgyhogy nem értem, mi ez a kettős mérce. Én ne offoljak, de az nem gond, hogy a te 27-es és 30-as válaszod offolás?
2016. aug. 12. 20:43
 34/34 anonim ***** válasza:
Ahh Joker<3 en abban a ku rva filmben akarok elni. En akarok lenni Joker Harley Quinn-je. Bele akarok turni a hajaba<3 megcsokolni... En is egy pszichopata beteg allat vagyok*-* osszeillenenk. Rohadtul szerelmes vagyok bele. ES PUDDIN AZ ENYEM! Senki mase.
2016. aug. 13. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!