Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így működik, hogy a mostani csajok nagy részét abszolút nem érdekli mennyire jó az a pasi emberileg, csakis a vonzó külső után sóvárognak és ezért átrobognak másokon is a helyes pasiért és ezeknél kezdeményeznek is a lányok?
Itt a video. A 20. perctől kezdődik. Nem kell megnézni, mert sokan ezt nagyon nem bírják, csak tekerjetek kb 20 perchez és a 22. perc közötti részhez, ott van minden.
Nálam soha egyetlen lány sem kezdeményez, pedig jellemileg nem vagyok egy utolsó srác szerintem és figyelmes is vagyok a lányokkal. De valahogy ez még egyetlen lányt sem érdekelt.
Nem igaz, már megint kezdi valaki!
Hát nem igaz, nem fogod fel, miért nem kellesz a csajoknak! MERT ILYEN VAGY. Ilyen kérdéskiírogató, azon vered a melled hogy a csajoknak ilyen pasi kell, és még is miért? Mert ezt látod egy sz--ros éjjel nappal budapestben! Arról nem is beszélve, hogy ha neked ilyen nő kell, az a te bajod! Hiába vagy jó emberileg, ha mellette millió más tulajdonságod k---rvára idegesítő, fogd már fel :DDD
Nem az ilyen agybeteg műsorokból kéne tanulni, jó hogy nem mindjárt a vv-k több száz pasit megjárt húszéveseit veszed alapul...
Ja, és sok lány szereti, ha a fiú kezdeményez, csak nem rámenősen kell, hanem először csak beszélgetni. Aztán úgyis vagy kialakul a szimpátia, vagy belátod te is, hogy nem működne, és továbblépsz.
(a műsort nem nézem, elnézést, ha ez a valóságot mutatja, csak előzeteseket láttam belőle, annyi elég volt...)
Ez sajnos így van. A mostani csajok felszínesek & anyagiasak. Ha nem vagy szuper jóképű és nem lógnak a nemzetibankok a zsebedből, emberszámba se vesznek. Mert hát ugye korunk modern emancipált nőjének mindez "jár".
Nemcsak a ronda pasasokat, hanem az átlagosokat sem veszik észre. Nem véletlenül van ennyi szingli pasas.
Én nem akarok senkit elitélni, de amíg nem fordultam magamba és egy egoista köcsög voltam, addig engem is környékeztek (de nem így, ilyen nyíltan :D ).
Akkor volt, hogy már aznap ágyba jutottunk, de aztán találkoztam egy szintén ilyen egoista lánnyal, aki miatt nem lettem többet egoista.
Azóta se az a lány, se senkim nincs. :D
Na tessék, a jók is előbb utóbb szaralakok lehetnek, vegyél példát belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!