Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti meddig küzdenétek 1 pasiért?
Lesznek még biztos akik rajtam kívül ezt fogják írni de...15?Bocsi de az szerintem elég sok.
Hány éves vagy egyáltalán?Ha 30 alatt vagy én se tudnálak komolyan venni,Valaki még afölött se.
Egyébként szerintem csak szexre kellesz neki,alkalmi partnerként tekint rád mert nem tudna rád barátnőként tekinteni,ami valahol érthető is.
De azért ne add fel,sok sikert.
Semeddig. Olyanokkal szeretek együtt lenni, akiket nem kell győzködni, hogy velem akarjanak lenni, hanem tudják maguktól.
Mellesleg ez a pasi már eldöntötte, hogy nem akar tőled semmit, tök mindegy mit csinálsz, csak jól jön neki, hogy van néha kivel lefeküdni.
Egy ilyenért egy pedig sem.
" neki az a kifogása ,hogy elég bevállalós voltam régebben."
Mondjuk nekem nem is merne ilyennel előállni senki, mert tudná, hogy orbitális pofon lenne a válasz. Bár amúgy se lenne képe így megalázni senkinek, még ha nem is kapna pofont, akkor sem.
Legyen már büszkeséged, tartásod! Minek akarsz olyanért küzdeni, aki csak egy kis ribinek néz kb.? :D Jó, hogy ki nem mondja szó szerint.
Én maximum azt nevezem ribinek, aki össze-vissza csalja a párját, mások kapcsolatát akarja fúrni, hazudozik, és úgy kavar össze-vissza mindenkivel. Egy olyan lánnyal/nővel, aki egyszerűen csak szereti a szexet, és nem vágyott egész élete során komoly kapcsolatra, és köntörfalazás nélkül véghez merte ezt vinni, semmi gond nincs.
A nő is ember, szabad akarata van, ő is vágyik a szexre, neki is van "vadászösztöne", büszkeség lehet számára is a hódítás, szóval értelmes ember nem mond olyat nőre, hogy "átmentek rajta", ahogy olyat sem, hogy "megvolt" (hacsak nem egy álszent csajról van szó, aki szűziesnek mutatja magát, aztán mondjuk félkómásra issza magát, és akkor magukévá teszik; bár ez sem csak őt minősítené). A szex normális esetben két ember vágyainak megélése, kölcsönös örömszerzés, egyik sem arat győzelmet a másik felett, nem mocskolják egymást be, és egyik sem használja ki/alázza meg a másikat, ha nyílt lapokkal játszottak, és egyik sem komoly kapcsolat ígérgetésével jutott szexhez.
Én pont ötödannyi pasival voltam, mint a kérdező, mert nekem nem úgy alakult az életem, hogy pasifaláshoz legyen kedvem, de ha ne adj isten vége lenne a kapcsolatomnak, és úgy érezném, hogy kötöttségek nélküli szexre vágynék, mindenféle szégyenérzet nélkül megtenném, és élvezném. És soha nem állnék le olyan emberrel, aki ezért elítél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!