Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-30 év közötti nők, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 év közötti nők, vagy idősebbek! Ti meddig küzdenétek egy férfiért? Mi az ami után már azt mondjátok "akkor menj amerre akarsz"?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
4 hónap után mondtam azt hogy menj ahova szeretnel
2015. szept. 23. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
A pasitól, az érzéseimtől és a szituációtól függ.
2015. szept. 23. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Addig küzdenék, ameddig

- nem kerülne egy harmadik a képbe, ami akár csak elbizonytalanítja - nem fogok versenyezni mással, ha őt akarja, menjen

- nem érzi úgy, hogy már nem szeret

- nem érzem én úgy, hogy már nem az az ember, akit megismertem

- nem a személyiségében, szokásaiban van a hiba, ami miatt rossz a kapcsolat, hanem a körülményekben

2015. szept. 23. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Semeddig. Vagy velem akar lenni, vagy nem. Ha velem akar lenni, akkor nincs olyan, hogy "küzdeni kell" érte, ha meg nem akar velem lenni, akkor evidens, hogy nem kínlódok.

Ha párkapcsolatban vagyunk, akkor addig próbálkoznék megmenteni a helyzetet, amíg értelmét látom. Ez nem időhöz kötött, a férfitól, helyzettől, érzelmektől és problémáktól is függ. De nagyon rátukmálni magam sem akarnám, ha hónapokon keresztül csak küzdelem lenne a kapcsolat helyett, akkor szerintem elég hamar elegem lenne belőle, és a fent említett reakcióval élnék.

22/l

2015. szept. 23. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Ameddig látok esélyt arra hogy van értelme küzdenem,máskülönben ha menni akar had menjen én vissza soha többet nem tartanák férfit sem.
2015. szept. 23. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
A házasságomért évekig küzdöttem, hiába. Többé nem teszek ilyet. Ha velem akar lenni, jó, ha nem, mehet Isten hírével.
2015. szept. 23. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy itt sokan nem értik a kérdést. Szerintem a kűzdelem nem azt jelenti, hogy nem akar veled lenni de te kűzdesz érte, hogy megtartsd. Sokkal inkább egy olyan helyzetet, amikor együtt akartok lenni, de a kapcsolat neked, esetleg mindkettőtöknek már nem kielégítő, valami miatt nem jó. Ebben az esetben mennyit tennél azért, hogy akár az ő segítsége nélkül is, de rendbehozd a dolgokat?

És hogy válaszoljak is: ez nagyon sok mindentől függ, de addig amíg még több örömöm van a kapcsolatban, mint bánatom. Abban a pillanatban ahogy ez megfordul, mehet a francba, még ha fáj is, de nem fogom ilyesmire rááldozni az életem. Ez a probléma jellegétől függően lehet pár hónap, de akár pár év is. De mondjuk 2 hónapnál előbb nem adnám fel, hiszen lehet a probléma átmeneti is

2015. okt. 3. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Értettem a kérdést. De ha egy kapcsolat nem jó, nem működik megfelelően és én küzdök érte, hogy megjavuljon ő pedig nem az az én olvasatomban ugyanaz: nem akar engem igazából, hiszen nem tenne semmit azért hogy rendesen működjön a kapcsolat.

Én a volt házasságomra éveket pazaroltam amikor már rég nem működött. Évek mentek el az életemből mire el bírtam engedni. Többet ilyet nem csinálok. soha.

N 38

2015. okt. 4. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Semennyit.
2016. márc. 24. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!