Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kosaraztatok már ki fiút csak azért mert akkor épp másik fiú tetszett nektek (nem jártatok vele), de egyébként összejöttetek volna vele? Főként 17 és 22 év közötti lányok válaszát várom. Kort is írjatok létszi.
Szakítottam már másik fiút miatt, de mi össze is jöttünk.
22
Egyszer fordult elő, és igazából nem is külsőségek miatt, nem jobban tetszett, hanem személyiségileg jobban passzoltunk.
20/L
Van most egy srác, aki nem rég került képbe. Úgy tűnik bejövök neki, és nagyon őrlődök, hogy ha lépne, mit tegyek, mert közben szerelmes vagyok a legjobb barátomba, és látok reményt arra, hogy együtt legyünk. Viszont elég régóta húzódik már ez az ügy, és az új srác segíthetne kilépni belőle. A másik oldalon viszont ott van az, hogy örökre bennem lenne a "mi lett volna ha?" kérdés. Nem tudom még, mi lesz, hogyan fogok dönteni, de ha pont kerül az ügy végére, és érdekel mi lett, akkor megírom majd :)
22
Igen,előfordult és megbántam h kikosaraztam,de nem akartam játszani az érzelmeivel,féltem h mégsem tudnám szeretni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!