Fura lesz a kérdés, de nem hagy nyugodni ez a kis hülyeség.
Az utóbbi időben nagyon nagy port kavart az egyik újonnan megjelent film. Mégpedig az öngyilkos osztag. És én azóta mást nem látok, csak hogy a tini lányoktól kezdve, a felnőtt nőkig mindenki szerelmes a szociopata gyilkos Jokerbe. Ez miért van? Lányok nektek ez miért vonzó, hogy valaki egy totális pszichopata?
Én is elgondolkoztam rajta, hogy normál értékrenddel rendelkező lányként miért imádom évek óta ennyire ezt az elmebeteget. Így anoniman köztünk szólva, minden lány szíve szerint Harley lenne. Dögös, nagyszájú, tör-zúz. És ott van Joker egy beteg állat aki mind a képregény és a rajzfilm sorozatban uralkodik Harley felett és kegyetlenkedik, de tudjuk, hogy a szíve mélyén igazán szereti őt. És valahol itt lehet a kutya elásva. Mert mi lányok arra vágyunk, hogy legyen egy rosszfiúnk aki szeret minket. Igaz a filmben ez egy nagyon szélsőséges példa de ez az én személyes véleményem. Mindig is Joker volt az abszolút kedvencem, nem csak a hype miatt vagyok oda, de valóságban ha osszefutnek egy méreg zöld hajú férfival az utcán sikitva rohannek hazáig, de filmen jó eljátszani a gondolattal. De tegyük fel fordítva a kérdést. Mi olyan jó egy elmebeteg csajsziban?:D
2016. aug. 11. 23:05
22/34 anonim válasza:
Ne mondjunk olyanokat, hogy "mi lányok". Mindenki a saját nevében nyilatkozzon, egyes számban.
2016. aug. 11. 23:28
23/34 anonim válasza:
De sokan vannak így vele. :D Én nem futnék el, hanem kifejezném csodálatom és rajongásom, akkor nem ölne meg, ha olyan vagyok, mint Harley. Olyan érzés lenne, mint mikor este ki merek menni a szobámból a konyhába, vagy a fürdőbe. :D Félelmetes, de kit érdekel, hisz mi baj történhet? ;D
2016. aug. 12. 09:54
24/34 anonim válasza:
Te jó ég... hol élsz, hogy fosol kimenni a fürdőbe?
2016. aug. 12. 14:07
25/34 anonim válasza:
"Mert mi lányok arra vágyunk, hogy legyen egy rosszfiúnk aki szeret minket."
Én azért fiúként, de nem rosszfiúként ugye, bízhatok abban, hogy vannak olyan lányok, akik nem erre vágynak?
2016. aug. 12. 14:17
26/34 anonim válasza:
21es vagyok, bocsánat a hibáért, késő este volt na, nem "minden lány" hanem "a lányok egy része" akart akart lenni
2016. aug. 12. 19:54
27/34 anonim válasza:
"Én azért fiúként, de nem rosszfiúként ugye, bízhatok abban, hogy vannak olyan lányok, akik nem erre vágynak?"
Jaj, mindig megjelennek a NEM RÓLAM VAN SZÓ!!!! pasikák, akármi is a téma.
2016. aug. 12. 20:02
28/34 anonim válasza:
# 26: Én csak remélni tudom, hogy tényleg hiba volt, és nem igaz, hogy minden lány Harley szeretne lenni, miközben egy rosszfiúról álmodozik, mert ha megtudnám, hogy ez igaz, nagyon kiábrándulnék a női nemből.
2016. aug. 12. 20:03
29/34 anonim válasza:
"Jaj, mindig megjelennek a NEM RÓLAM VAN SZÓ!!!! pasikák, akármi is a téma."
Mi van? Nem értem, mit akarsz.
2016. aug. 12. 20:04
30/34 anonim válasza:
Egy filmről van szó, és oda kell dugni a pofádat, hogy "jaj, ugye azért velem is akar baszni valaki, brühühü".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!