Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok miért vannak oda egy...

A lányok miért vannak oda egy ilyen pasiért?

Figyelt kérdés

Fura lesz a kérdés, de nem hagy nyugodni ez a kis hülyeség.

Az utóbbi időben nagyon nagy port kavart az egyik újonnan megjelent film. Mégpedig az öngyilkos osztag. És én azóta mást nem látok, csak hogy a tini lányoktól kezdve, a felnőtt nőkig mindenki szerelmes a szociopata gyilkos Jokerbe. Ez miért van? Lányok nektek ez miért vonzó, hogy valaki egy totális pszichopata?

2016. aug. 7. 23:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
25%
Az izmos testű színészt nem véletlen kérik fel egy ilyen szerepre. Elmondom mi az igazság. A szórakoztatóipar bizony értéket közvetít, ne gondold, hogy ártatlan szórakoztatásról van szó. Mit értek érték alatt? Olyan agymosás, tudatmosás folyik a világban a zene, filmek, könyvek által, hogy iszonyat. A cél nem más, mint az emberiség megosztása. A Sátán imádata, a gonoszság előretörése, az emberi értékek kiírtása, az anyagias szemléletmód elterjesztése, a tolerancia, empátia megölése. Kell egy izmos férfiember, aki ha szociopata is, kiváltja az emberekből azt, hogy rajongjanak érte, mert abban a tudatban élnek sokan, hogy izgalmas csak úgy lehet az élet, ha veszélyes, rossz, nem mindennapi dolgok történnek benne. Ezt a gondolkodásmódot, mentalitást erősítik meg az ilyen negatív hősök is. Belemehetnék sokkal komolyabban is, hogy miféle üzeneteket hordoznak a videoklipek is, de nem teszem.
2016. aug. 8. 00:17
 12/34 anonim ***** válasza:

Nem azért vonzó nekik, mert egy totális pszichopata. Csak a név mögé kreált kultusz miatt imádják ennyire. Meg mondjuk azért is, mert Jared Leto alakította :D

Jack Nicholson is alakította a Jokert, bitang jó színész, bár igaz, fiatal vagyok, nem tudom, hogy amikor ő játszotta a Jokert ennyire estek le a bugyik a nőkről.

Szerintem sokat a hype-nak köszönhető, meg nézz Jared-re, férfiként mondom :D

2016. aug. 8. 01:14
 13/34 anonim ***** válasza:
61%

Tehát pasi vonzódhat őrült nőhöz, nő nem vonzódhat őrült pasihoz.

Azért szeretjük elméletben, mert a valóságban félelmetes. Filmben ki tudjuk élni valós veszély nélkül. Ezért nézzük meg a horrorfilmeket is. Tök izgi a fotelból, de ha minket kergetnének, nem lenne vicces.

2016. aug. 8. 01:17
 14/34 anonim ***** válasza:
Persze, nagy szerepe van a színész külsejének is ehhez, meg annak is, hogy a karakterek valamennyire "szerethetőek". Van különbség Joker és pl. a texasi láncfűrészes közt külsőre és belsőre is. És igen, filmben tényleg jó, de a valóságban szerintem nem nagyon rajonganának az ilyen férfiakért.
2016. aug. 8. 01:29
 15/34 anonim ***** válasza:

"Lányok nektek ez miért vonzó, hogy valaki egy totális pszichopata?"

Ha nem vagy képes elvonatkoztatni a valóságtól, akkor nincs miről beszélnünk, gondolkozás nuku.

Más dolog egy fiktív szereplőért rajongani, más egy igaziért. A valóság mindig félelmetesebb kivétel nélkül. Horror filmen nem fogsz úgy félni SOHA mint amilyen az élet könyörtelen lehet. Sem átadni jobban más jellegű érzéseket, az élet mindig jobban fogja csinálni :D

A valóság már csak ilyen.

2016. aug. 8. 01:50
 16/34 anonim ***** válasza:
Jared Letóért azért rajonganak, mert jó pasi, Jokerért meg azért mert érdekes a karakter.
2016. aug. 8. 02:13
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem láttam a filmet, de nem kell túlgondolni. Voldemortnak, Sauronnak és Darth Vadernek is rengeteg rajongója van, mégsem akarják leigázni a világot, vagy akár csak a gyakorlatban ismerni ilyen embert. A színészi munka is sokat számít. Én pl. nem irigylem azt a nőt, akinek a férje mozogni se tud, de Eddie Redmayne játéka szó szerint vonzó volt számomra, pedig Eddie Redmayne maga se az esetem. A Voldemortot gyerekként játszó fiú is nagyon tehetséges, de ettől még a karakter egy pszichopata barom. De filmen érdekes. Ne gondold túl.
2016. aug. 8. 13:27
 18/34 Sunshinedoll ***** válasza:
8%
Mert ezek a nők idióták.
2016. aug. 8. 13:59
 19/34 Sunshinedoll ***** válasza:
6%
Jared Leto élőben is egy pszichopata sz-rházi, szóval... ennek ellenére elég gyengére sikerült a joker alakítása, ésúgy néz ki, mint egy kihipózott, megnyúzott szurikáta. :D Szóval abszolút nem értem :D
2016. aug. 8. 14:01
 20/34 anonim válasza:
100%
Őszintén, eddig azt vettem észre, hogy a Heath Ledger féle Joker a hölgyek rajongásának tárgya, aki valóban jól játszotta a karaktert. Én is fiatal lány vagyok, és idén láttam életemben először szuperhős filmet (az összes Batman filmet), mert a családban mindenki azt mondta, hogy hülyeség, és a tv képernyőn nem volt "megengedve" a házban. De ezt egy ideje pont lesz.rom. Először a tv újságban láttam Joker-t, Ledger képében, nem nagyon érdekelt, és csak annyit mondtam a szüleimnek, hogy az ilyenek miatt félek a bohócoktól, mire kioktattak, hogy nem bohóc (pedig az). Kb egy éve megnéztem a Suicide Squad trailerét, és menthetetlenül belezúgtam (mármint magába az Öngyilkos Osztag filmbe/trailerbe), nagyon szimpatikusak voltak a karakterek és a színészek is. Will Smith-t mindig is szerettem, nagyon jó színész, Margot Robbie miatt megnéztem az A Wall Street Farkasát (ami egy király film, és NEM Dicaprio miatt), de Jared Leto-nak különösen utána jártam, megnéztem pár filmjét, soktól szinte depressziós lettem, nagyon jó színész. Elkezdtem 30STM-et hallgatni (nagyon jó és elgondolkodtató dalaik vannak) és nem tudom kihagyni, hogy kb a gimiben megállt az öregedéssel, és 44 évesen közel sem néz ki annyinak, amennyi. Majd megnéztem a Batman filmeket, Jack Nicolson Joker-e egy nagyon jól össze hozott figura, és rendkívül szellemes. A rajzfilmes Joker bár gyerekbarátabb, szintén nagyon szórakoztató. És mielőtt jobban utána néztem ki is Harley Quinn, szent meggyőződésem volt, hogy Joker meleg. Majd megérkezett a Suicide Squad a mozikba, és bár a legtöbb jelenetét kivágták, a túl fiatal nézők miatt, egy új, eszméletlen Joker-t kaptunk, aki a várva várt 'perverz' verziója a karakternek. ÉS ITT A LÉNYEG: Azért szeretik az emberek ennyire Jokert és Harley-t, mert mindenkiben ég a vágy, hogy kitörjön, tomboljon, pusztítson, nevessen, sírjon, üvöltsön és beintsen a világnak. Hiszen Harley eldobott mindent a szerelméért, pedig ő is nyugis életre vágyik a Joker feleségeként, és gyermekei anyjaként. Az ilyen kitalált karakterekben éljük ki magunkat egy film nézése, vagy egy karakter cosplay-elése közben, és tulajdonképpen beléjük fojtod ezt az éned. Ők testesítik meg azt az elborult oldalunkat, ami egészségtelenül erőssé válhat egy trauma hatására. Egy apakomplexusos lány könnyen lehet olyan, mint Harley, és hiába szeretik őt nagyon sokan,ez nem egészséges, és senki nem akarhatja ezt a lányának.
2016. aug. 10. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!