Jogosan sértődtem meg?
Egy pasi ismerősöm írta nekem facebookon, hogy meglett a német nyelvvizsgája. Én erre visszakérdeztem, hogy "Komolyan? Német nyelvvizsga? Gratulálok!" Erre ő azt válaszolta, hogy "Igen meglett a nyelvvizsga, köszi!". Majd írtam neki, hogy ne ismételgesse magát, ez a visszakérdezés csak költői kérdés volt. Majd írta, hogy oké , ő meg költői választ adott rá. Akkor én leírtam ,hogy "jó többet akkor nem írok neked", ő csak simán annyit írt hogy "jól van, akkor ne írj".
De most mi baja van, miért kell ilyen lekezelőnek lennie velem? Azért szurkálódik mert megjegyeztem ,hogy válaszolt a költői kérdésemre.
Az ehhez hasonló kérdéseknél döbbenek rá újra és újra, miért szeretek inkább férfiakkal beszélgetni és dolgozni.
Szerintem lazán lekommunikálhattátok volna az egészet felesleges sértődés nélkül, ha nem kötsz bele élből a másikba. Most nem volt mindegy neked, hogy megismétli-e vagy sem? Amúgy is honnan vágja le rögtön a chaten, hogy te "költői kérdésnek" szántad? Ő szerencsére nem a te agyaddal gondolkozik. Azért remélem, vannak még olyan nők, akik nem csak azt nézik, mibe lehet belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!