Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan sértődtem meg?

Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés

Egy pasi ismerősöm írta nekem facebookon, hogy meglett a német nyelvvizsgája. Én erre visszakérdeztem, hogy "Komolyan? Német nyelvvizsga? Gratulálok!" Erre ő azt válaszolta, hogy "Igen meglett a nyelvvizsga, köszi!". Majd írtam neki, hogy ne ismételgesse magát, ez a visszakérdezés csak költői kérdés volt. Majd írta, hogy oké , ő meg költői választ adott rá. Akkor én leírtam ,hogy "jó többet akkor nem írok neked", ő csak simán annyit írt hogy "jól van, akkor ne írj".

De most mi baja van, miért kell ilyen lekezelőnek lennie velem? Azért szurkálódik mert megjegyeztem ,hogy válaszolt a költői kérdésemre.

2016. jún. 14. 13:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
66%

Az ehhez hasonló kérdéseknél döbbenek rá újra és újra, miért szeretek inkább férfiakkal beszélgetni és dolgozni.

Szerintem lazán lekommunikálhattátok volna az egészet felesleges sértődés nélkül, ha nem kötsz bele élből a másikba. Most nem volt mindegy neked, hogy megismétli-e vagy sem? Amúgy is honnan vágja le rögtön a chaten, hogy te "költői kérdésnek" szántad? Ő szerencsére nem a te agyaddal gondolkozik. Azért remélem, vannak még olyan nők, akik nem csak azt nézik, mibe lehet belekötni.

2016. jún. 15. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!