Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg ezen?
Sokszor mondja, hogy hisztis vagyok. És makacs. Ezeket mindig felemlegetí. Ma délután olvastam neki egy posztot facebookon, amiben az volt, hogy valami fekete furgonokkal rabolnak el fiatal lányokat. Neki meg erre az volt a reakciója, hogy ő nem aggódik, ha engem el is rabolnak, biztos, hogy 10 perc múlva vissza is hoznak.... Aztán mikor látta, hogy megsértődtem ezen, mondta, hogy csak viccelt, és próbált megölelni meg megpuszilni, de én meg elhúzódtam. És akkor mondta, hogy na, erről beszélt....
Hát de most más nem sértődött volna meg ezen??
Hát ezen nem tudnék besértödni. Röhögnék vele.
N24
Nálunk ez a sztori úgy zajlott volna, hogy felolvasom barátomnak a hírt, és hozzáteszem, hogy engem 10 perc után visszahoznának. Ha meg mégse, akkor azért már jutalom illeti az elrablókat.
És mindketten jót röhögtünk volna.
Igen, te vagy túlontúl hisztis és sértődékeny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!