Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg a barátomra?
Lehet, hogy így leírva kissé túlreagáltam a dolgot, de akkor is szarul esett. Próbálom röviden elírni.
Szóval, ő kollégiumba jár a városomba (gimis), 1 éves ismerjük egymást, de ebből az 1 évből 3/4 év csak facebookos levelezgetésből állt, szóval szeptember óta járunk SZÓ SZERINT.
Minden nap fel szoktam hívni, és ezt ő is tudja jól, sőt még sokszor ő akad ki, hogy már izgult miattam (ha esetleg nem a megszokott időben hívom). Utoljára pénteken beszéltünk, és akkor mondtam neki, hogy szombat este felhívom (hétvégére hazamegy). Fel is hívtam 7-kor 2szer is! Nem vette fel. Írtam neki egy sms-t, amiben megkérdeztem, hogy miért nem veszi fel, és aggódom. Meg ugyanebben a sms-ben megkérdeztem, hogy akkor jövőhéten csak keddtől lesz-e itt, mert úgy rémlik, mintha a héten mondta volna, hogy valami ügyet el kell intézniük, ezért csak hétfő délután tud a városomba jönni. Szóval, ezt is megkérdeztem. Negyed kilenckor megint felhívtam, akkor se vette fel.
Ma, 11 körül felhívtam, megint nem vette fel. Rá kb. 10 perccel írtam neki egy sms-t: "Oké, majd hívlak..."
Ő meg persze rögtön kiakadt, hogy miért akadok ki rá, tegnap elaludt és azért nem hallotta, hogy írtam neki, és most pedig anyukája ideges, és azért nem tudja felvenni. (anyukája azért ideges, mert a barátom kollégiuma elég drága, és hitelekből élnek és egyfolytában a barátomat traktálja ezekkel a dolgokkal.).
Én visszaírtam neki, hogy nem igaz, hogy nem tudja megkérni az anyját, hogy 10 percre had telefonáljon velem, és én is mindig telefonálok, ha anya a közelemben van (pedig én is utálok így telefonálni, mert anya mindig ordibál velem, hogy mennyit telefonálok és hallgatózik). És azt is megírtam neki, hogy akkor ma NEM hívíom, csak holnap este. Hozzátettem, hogy persze arra a sms-re nem válaszolt, amiben aggódtam miatta (+amiben kérdeztem tőle valamit), csak erre, amikor kiakadtam...
Szóval, miért akadtam ki:
1. Megbeszéltük, hogy este felhívom, de ő bealudt. Tudom, tudom...nem direkt csinálta, de ez akkor is rosszul esik bárkinek. (bár, az is fura, hogy nem kelt fel a 2+1 telefoncsörgésre + az egy sms-re).
2. Teljesen leszar, a tegnapi sms-re nem válaszolt, csak arra, amiben kiakadtam rá. Ja, és "nem tud" telefonálni, mert az anyukája ott van...
Idegesít ez az egész, 1000 mód van rá, hogy felhívjon, bemegy a wc-re vagy akármi!!!! Valahogy nem hiszem el neki ezt a tegnapi "elalvós" történtet sem, szerintem direkt csak élvezte, hogy aggódom miatta, na mind1. Nevetséges az egész (tudom, részben én is az vagyok, de hát...)
nem fog elhagyni, mert ő is ilyen..ismerem őt, velem is volt már hasonló helyzet, hogy nem vettem fel a telefont, ő is kiakadt...
DE ÉPP Ő AZ, AKI KIAKAD HA NEM HÍVOM FEL VAGY KÉSŐBB HÍVOM!
na, tudom, mindketten hibásak vagyunk, csak szarul esett...
Először is fejezd be a hisztizést.
Másodszor meg kellene értened hogy a világ nem körülötted forog,a srácnak van elég baja a családjával vagy bármi mással,valószínűleg nem azért nem beszélt veled mert nem akart-de még ha így lenne azt is meglehet érteni,nem kell folyton a nyakába lihegni azzal hogy "aggódsz".Majd ha 10 éve lesztek házasok és nem jön haza a szokott időben,akkor lehet aggódni.
Valószínűleg nem leszar,hanem egyszerűen csak más dolga van és fel fog hívni még ma este.Ha nem így lesz,sajnos azt is meg lehet érteni az után a cirkusz után amit rendeztél.Legközelebb intézd ezt máshogy légyszíves,senki nem szereti ha valaki a seggét veri a földhöz ilyen csipcsup ügyek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!