Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek egy tetkót ami a barátomra emlékeztet. Van esteleg valami jó ötletetek? A nevét nem akarom magamra varratni mert az mégis más!?
Figyelt kérdés
Lehet valami rövid szöveg is akár. Bármi. És nem fogom megbánni tudom. :) Előre is köszi annak aki válaszol.2012. okt. 8. 23:05
1/10 anonim válasza:
Egy szív?Akkor bármelyik barátodra tudsz emlékezni
2/10 anonim válasza:
Tudom hogy leírtad, és tudom hogy mindenki mondja, de tényleg jól gondold át :D.
Szerintem olyat ami csak rá emlékeztet, amiről ő jut róla eszedbe, ebbe mi nem tudunk segíteni :D
3/10 anonim válasza:
mi a kedvenc hobbija vagy tárgya pl gitár, hangjegy, ha zenész.. ilyesmik
4/10 A kérdező kommentje:
Igazából a nevét szeretném, de félek azt megbánnám főleg, hogy 18 vagyok. Nincsenek jó ötleteim pedig már régóta gondolkodok azon, hogy mi legyen. Valami kis idézetre gondoltam, a szív az túl egyszerű.
2012. okt. 8. 23:15
5/10 anonim válasza:
[link] ? Ez nem annyira egyszerű szív.
6/10 anonim válasza:
Szerintem egy 3-4 szavas mondat, vagy egy rá jellemző szó kellene, pl amiről ő jut eszedbe! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Felpontozok mindenkit! :)
2012. okt. 8. 23:22
8/10 anonim válasza:
akkor tetováltasd azt, hogy szereltek. de akár lehet ezt a szó, csak valamilyen külföldi nyelven nem muszáj angol bár az is jó pl olszúl vagy valami
9/10 anonim válasza:
na ezek a tipusú tetkók azok amiket hamar megbánnak a csajok!
plusz a pasid is lehet megriad tőle ha megtudja mert akkor már egyértelmű h te komolyabban gondolkodsz vele kapcsolatban, de inkább ezeken gondolkozz el amiket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!