Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a barátomra? Normális ez?
Ezért nem kell beleavatkozni mások életébe és játszani a kerítőt, mert ez lesz a vége.
Ha jól elvannak, akkor hagyd békén őket, mert nem te vagy a középpontban.
„Azt hittem magyarul irtam”
Akkor használj ékezetet!
„A keritot meg idezojelbe ertsd, mert nem az en otletem volt. Pusztan lehetoseget teremtettem ket embernek akik tetszettek egymasnak fenykepen. Szerintem ez nem beavatkozas masok eletebe.”
Akkor miért vered itt a melled, hogy összehoztad őket? Teljesen mindegy mit írsz, csak máshogy fogalmazod meg amit én mondtam. Sőt még le is írod, hogy remekül sikerült a kerítés, de azért ne használjam már ezt a szót, mert nem ez történt.
„De ha te igy latod, akkor neked ne segitsen soha senki semmiben.”
Ha neked ez a segítség fogalma, akkor tényleg ne is segítsen nekem így senki.
„Az a problemam hogy mig aki a jo baratom volt tojik a fejemre, addig a lany akivel kulonosebben nem volt jo a kapcsolatunk inkabb semleges, most tok jo baratno lett. Roviden szolva. Erdekes hogy neki jut ideje ram:D”
Ha annyira jó barát lennél, akkor feltétel nélkül örülnél a boldogságának. Ez szín tiszta önzés. Nem hiszem el, hogy csak ők az egyetlen barátod és nincs más valaki. Vagy ha igen, az elég nagy promléma.
„Nem is az ido lenne annyira a gond, hanem a beszelgetes minosege. Mind ezekbol arra kell kovetkeztessek hogy barki massal jott volna ossze ugyanigy kezelne a dolgokat.”
Ha pedig így áll a helyzet, akkor jobb, hogy most derült ki nem.
„En is biztos onzo vagyok valahol, de nekem nem veletlenul van keves igazi vagy annak velt baratom, pont azert hogy eleg idot es figyelmet tudjak szentelni nekik, es hogy az egyutt toltott ido lehetoleg minosegi legyen.”
Szóval, ha már nem veled lóg, akkor nem is igazi barát. Kíváncsi leszek, ha majd te találsz magadnak valakit, akkor mennyi időt akarsz majd a régi barátoddal tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!