Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan sértődtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan sértődtem meg a barátomra? Vélemények?

Figyelt kérdés

A héten volt egy kisebb beavatkozásom, kisebb "műtét", és még fájdogál eléggé, igaz nincs köze a lábamhoz, tehát nem a menéssel van a gond, csak nagyon hideg van kint, ma aludtam először végre normálisan , végig jegeltem eddig, sok fájdalomcsillapító stb. Tényleg nem nagy dolog, már kezdek jól lenni, de megkértem a barátom, hogy jöjjön értem kocsival, úgy menjünk át hozzá.

Már rég mentünk hozzá autóval, vonatoztunk,de most amúgy sincsenek nála otthon, szabad az autó is. Pest mellett lakik, én meg Budapesten, olyan fél óra (max 40p) az út.

Mondta, hogy nem, maradjunk a vonatnál. Meg amúgy sem , mert most olcsóbb neki így, mert hétvége van, ilyenkor a jegy az olcsóbb ( mert hétköznap a kocsi vs vonat, kb egy árban van oda-vissza) Megkértem szépen, mondtam, hogy oké akkor kifizetem, és akkor vonakodva, morcosan beleegyezett, hogy "aaaah jól vaaan...."

Ezen megsértődtem, és kicsit kifiguráztam, meg, hogy ha most nekem meg lesz a jogosítványom, én nem csinálok majd ilyeneket, és ezen indult a vita...

A héten nem találkoztunk, egyszer nem látogatott meg miközben itthon gyógyultam, simán feljöhetett volna egy órára, de végig minden nap otthon lustálkodott, játszott stb. De tudom tudom, a pasiknak egyértelmű dolgok kellenek,úgy volt majd ha jobban leszek, szóval hiába várom a spontán látogatást.Oké. Viszont legalább most jól esett volna, ha ilyen hidegben eljön értem, legalább ennyi, de még úgy is vonakodva mondta, hogy fizetni akartam érte.

Most a vita után közölte, hogy most már azért sem, vagy vonat vagy akkor nem találkozunk, nem érdekli.

Úgy érzem, én vagyok a hibás, és már inkább mindent rá kéne hagynom, jobban alkalmazkodnom hozzá.

Mellesleg sokszor vitázunk, és sokszor szokott hasonló lenni...

Mi a véleményetek?

21L

2016. jan. 23. 13:50
 1/4 A kérdező kommentje:
a másik, hogy az időjárásra is fogja, de megnéztem, és nem lesz ónos eső ,hó pedig arra fogja, meg sem várja a holnapi időt.
2016. jan. 23. 13:53
 2/4 Sunshinedoll ***** válasza:

1: Nem, nem kéne mindent ráhagynod, mert akkor boldogtalan leszel, ő pedig majd mindent megenged magának.

2: Elég bunkó dolog volt, hogy nem látogatott meg. Ha a pénz-utazás miatt, az érthető, ha csak lustaságból, az gáz.

3: Legalább felhívott néha, hogy hogy érzed magad?

4: Én azért se találkoznék vele lol.

Szerintem az alapvető probléma az, hogy ő elég sok mindent meg akar engedni magának, te meg nem igazán akarsz ebbe beletörődni meg ezt ráhagyni, ezért bevágja a hisztit. Elég gyakori viselkedés férfiaknál, egyébként.

2016. jan. 23. 13:54
 3/4 Interferencia ***** válasza:
Ő bunkó, te meg hisztis. Kérem a következőt, Interferencia rendel!
2016. jan. 23. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad hibásnak, szerintem elég csúnyán viselkedett veled. Abszolút jogos, hogy megsértődtél rá.

Viszont ha sokszor vitáztok, és sokszor fordul elő hasonló eset, akkor talán érdemes elgondolkozni rajta, hogy tényleg jó-e ez a kapcsolat nektek. Nem tűnik túl együtt érzőnek, és nem tudom, te hogy vagy vele, de én azért hosszú távon nem tűrném ezt.

Jobbulást, és kitartást a barátodhoz!

2016. jan. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!