Egy pasi ismerősöm írta nekem facebookon, hogy meglett a német nyelvvizsgája. Én erre visszakérdeztem, hogy "Komolyan? Német nyelvvizsga? Gratulálok!" Erre ő azt válaszolta, hogy "Igen meglett a nyelvvizsga, köszi!". Majd írtam neki, hogy ne ismételgesse magát, ez a visszakérdezés csak költői kérdés volt. Majd írta, hogy oké , ő meg költői választ adott rá. Akkor én leírtam ,hogy "jó többet akkor nem írok neked", ő csak simán annyit írt hogy "jól van, akkor ne írj".
De most mi baja van, miért kell ilyen lekezelőnek lennie velem? Azért szurkálódik mert megjegyeztem ,hogy válaszolt a költői kérdésemre.
Ha nem érted, miért te vagy a hülye ebben a történetben, akkor nem tudok mit mondani, úgysem fogod fel.
Ne is írj neki többet, szerencsétlennek legalább egyel kevesebb idióta lesz az életében.
2016. jún. 14. 14:00
2/21 anonim válasza:
*eggyel, upsz
előző voltam
2016. jún. 14. 14:01
3/21 anonim válasza:
Ez valami ovis beszélgetésnek tűnne, ha nem a nyelvvizsgáról lenne szó... mi a fenének kellett neked hülyeségeket visszaírnod?
2016. jún. 14. 14:03
4/21 anonim válasza:
Lehet hogy akar tőled valamit /mert nyilván nő vagy nekem ez jött le a szövegből/ ezért veled osztotta meg az örömét. Te meg nem vetted a lapot és még ki is oktattad.
2016. jún. 14. 14:08
5/21 A kérdező kommentje:
de minek írta le még egyszer, hogy meglett neki?
talán hülyének nézett?
én elsőre is értettem, hogy sikerült neki.
2016. jún. 14. 14:11
6/21 anonim válasza:
ha ilyenen megsértődsz, mikor még igazad sincs, jobb is neki, ha többet nem beszéltek. Fájdalmasan sötét vagy, te nem fogalmaztál egyértelműen.
2016. jún. 14. 14:13
7/21 anonim válasza:
És te minek kérdezted meg, hogy "Német nyelvvizsga?" ha egyszer leírta? Ügyesen hülyének nézitek egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!