Jogosan sértődtem meg (lent irom)?
Legjobb barátnőm!!! BFF-ek vagyunk már 4-5 hónapja, és nem vettem észre, h ez olyan sok idő lett volna, mármint...
Az volt, h beszélgettünk, erre terelte a témát, és mondta, h neki /pillanat egy másik lány a legjobb barinője, és kérdezte, h nem bántott e meg nagyon, én meg persze azt mondtam, h nem...ő elhitte, és mintha semmit se mondott volna, vidáman, lelkiismeretfurdalás nélkül, eljátszotta, h tök joba vagyunk...
Jogosan sértődtem meg, vagy nagyon önző vagyok?!
Bocs a helyesirásért!
Mit jelent hogy BFF-ek?
Kérdezte, hogy megbántott e, azt mondtad, hogy nem. Akkor mégis hogy kellett volna utána viselkednie?
Megsértődik jelentése: kedélye, különösen erkölcsi öntudata és becsületérzése valódi, vagy képzelt méltatlanság miatt megbántva érzi magát. A büszke jellemű ember hamarabb megsértődik, mint a szerény, és alázatos.
Semmilyen jogi kategória nincs ebben - ezt kéne megérteni.
Ha jól tudom a BFF a best friends forever rövidítése. Ahogy látom, az örökkévalóság a lányoknál nem tart tovább fél évnél.
Kérdező, nem önző vagy, hanem kisgyerek. Ez hülye gondolkodás. Egyáltalán nem jogos azon megsértődni, hogy valakinek nem te vagy a legjobb barátja. Talán elvárod hogy akit te választasz, az neked egyből örökre a legjobb barátnőd legyen??
Sose jutott eszembe rangsorolni a barátaimat, hogy "Mariann az első, Hajni a második, Timi a harmadik". Mindegyikükben mást szeretek. Ez nem párkapcsolat, hogy akit te a legjobban szeretsz, az téged szeressen a legjobban, különben megcsalásnak veszed...
Hány évesek vagytok?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Gondolkodtam, és igazatok van, nagyon kikisgyerekes vagyok, és tényleg ciki ez a minősítgetés...
Igazatok van, ez nem igazi barátság, köszönöm
13-14 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!