Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem be?
még nem nőttél fel a feladathoz
attól függ mit hozna a tali:DDDD
Én meg visszaválaszoltam volna kapásból neki: "Arra nem lesz szükséged. :]"
Fatökű vagy kisfiam. Ez az igazság. A nőket farkalni kell, nem megsértődni rájuk. :]
1. tippem: A kérdés fake.
2. tippem: Tiéd az idei Darwin-díj.
Üzenem a barinődnek, hogy vettem neki pizsamát, jöhet hozzám aludni! ;)
20/F
enyhén célozgatott arra, hogy ágyba bújna veled. (persze miután látta, hogy ez neked nem okés, meg nem vicces, egyből viccként titulálta..) Egyébként rohadtul félreérhetően fogalmaztál, nem véletlenül gondoltak arra, hogy párkapcsolatról van szó..
Viszont.. Ha te ennyire búvalkúrogatott ember vagy, akkor ne várj sokat más emberektől se, csak olyat, hogy a sablontémákról beszélgessetek szépeket fapofával vagy facen keresztül..
Az hogy hívogatott telefonon azt jelenti, hogy fontosnak találja tisztázni az ügyet, tehát nem akarja hogy rosszban legyetek, így hát biztos lehetsz benne, hogy kedvel..(akár barátilag akár máshogy..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!