Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat kérek, ne kíméljetek! :)

Szombaton átmentem a barátomhoz, de a kezdetektől azt éreztem, hogy olyan furcsa velem.

Amikor átmegyek, mindig egyből ebédelünk. Most átmentem hozzájuk, és mondtam neki, hogy éhes vagyok, de nem is figyelt oda. Párszor még tettem célzást, de semmi, majd elkezdtünk beszélgetni, és elmondtam, hogy aznap nem reggeliztem, mire KIAKADT, hogy miért nem tudtam akkor szólni, hogy éhes vagyok(ezt nem is értem, hiszen MONDTAM).

Ezt követően volt ez-az, majd miután megkapta amit akart kevésbé foglalkozott velem. Leültem vele megbeszélni a dolgokat, elmondtam mi zavar, erre kb. témát váltott, mire visszatértem, hogy beszéljük már meg a dolgokat. Sírtam, és azt se vette észre.

Ezek után úgy volt, hogy a KArácsonyi ajándékát csak aznap tudtam volna átadni(sajnos a téli szünetben nem nagyon tudtunk találkozni), erre közölte, hogy most ne adjam oda, majd legközelebb. Látta, hogy ez rosszul esett nekem, erre oda húzott, hogy mivel én megsértődök, ezért beszéljük meg.

Azóta pedig fura velem, hiába akarom megbeszélni a dolgokat, elmondása szerint ugyanúgy szeret.

Közre játszik, hogy nekem meg fog jönni. Őszintén, én reagáltam túl?

2015. jan. 12. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Én azért vagyok morcos, mert ma sem ebéldeltem!
2015. jan. 12. 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Jogosan, a barátod egy kicsit zizi.
2015. jan. 12. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Máskor otthon ebédelj!
2015. jan. 12. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Éhes menstruáló nő?

Akkor mindent értek.

Nyugi majd elmúlik és minden rendben lesz.

2015. jan. 12. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Valamiért meg van sértődre rád, + neked meg most jön meg. Ezért ennyire zavaros az egész.
2015. jan. 12. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Na pont az ilyenek miatt gondolom azt, hogy a nőknek lételeme a drámázás.
2015. jan. 12. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát eléggé bunkó volt a barátod, én is kiakadtam volna.
2015. jan. 12. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Én azért meghallgatnám a pasid verzióját is. Így nem tudom.
2015. jan. 12. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Passz

Azért ne őt hibáztasd, hogy hozzá jársz kaját lejmolni

Rutinosan csűrhetted volna úgy a dolgot, hogy te csak akkor teszed a dolgod, ha ő meg csiná egy szendvicset?!

2015. jan. 12. 15:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Félreértés ne essék, nem élősködni járok oda.

Általában mindig 11 fele megyek át, volt már, hogy vittem magammal kaját, és közölte, hogy máskor ne hozzak.

Nekem egy szendvics vagy egy szelet párizsi is elég, nem hisztizni akartam, szimplán enni, mivel ha eddig mondta hogy ne hozzak meg majd eszünk, akkor ezen a napon hirtelen nem értettem ezt az egészet.:D

Lehet ha elmúlik majd a női gondom msáhohy látom a dolgokat, de köszönöm mindenkinek!

2015. jan. 12. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!