Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés
jogosan sértődtem meg amiért a barátom névnapomon le sem sz*rt? nem hívott,nem írt,semmi. én persze irtam neki ,fent is volt de b*szott válaszolni..jogos?
2014. okt. 25. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem részben igen.
2014. okt. 25. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. okt. 25. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elfelejtette. :/ de ismered, én is lány vagyok, ég nem felejtette el a párom soha a névnapomat, de nem balhéznék ha megtörténne... a szülinap az már más dolog szerintem.
2014. okt. 25. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezen nem sértődnék meg!,azt se tudom mikor van az én névnapom:))
2014. okt. 25. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a névnap nem is igazi ünnep...

Így ha ő is így gondolja, akkor nem nagy dolog.

2014. okt. 25. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem nagy ünnep ez tény, de egy sima boldog névnapot üzenet nem túl megerőltető szerintem.
2014. okt. 25. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem itt érdemes eltekinteni attól, hogy ez a névnapod volt. Szóval írtál neki, és ő annak ellenére, hogy fent volt, egész nap nem volt hajlandó válaszolni sem? Ez azért önmagában elég gáz. Amiatt nem akadnék ki, hogy nem köszönt fel, simán elfelejtheti, én sem tartom számon a névnapokat (sokszor azt sem tudom, hányadika van), na de hogy hiába keresem a páromat, nem reagál az üzeneteimre egész nap, miközben tudom, hogy ráér... Az gázos.
2014. okt. 25. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor is ha nincs névnapod miért nem válaszol.te ezt barátnak nevezed? Az a minimum hogy legalább válaszol.vagy köszön.
2014. okt. 25. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Megsértődni nem kell az ilyesmin. Ha neked ez fontos, akkor tedd szóvá neki, mert lehet hogy fogalma nincs erről. Biztos hogy akkor a jövőben másként áll ehhez a dologhoz.
2014. okt. 25. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!