Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan sértődtem meg?

Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés

Egy pasi ismerősöm írta nekem facebookon, hogy meglett a német nyelvvizsgája. Én erre visszakérdeztem, hogy "Komolyan? Német nyelvvizsga? Gratulálok!" Erre ő azt válaszolta, hogy "Igen meglett a nyelvvizsga, köszi!". Majd írtam neki, hogy ne ismételgesse magát, ez a visszakérdezés csak költői kérdés volt. Majd írta, hogy oké , ő meg költői választ adott rá. Akkor én leírtam ,hogy "jó többet akkor nem írok neked", ő csak simán annyit írt hogy "jól van, akkor ne írj".

De most mi baja van, miért kell ilyen lekezelőnek lennie velem? Azért szurkálódik mert megjegyeztem ,hogy válaszolt a költői kérdésemre.

2016. jún. 14. 13:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Lehet ,hogy én vagyok a hülye ,de akkor valaki magyarázza el nekem, hogy miért.

Csak én írtam hülyeséget? Ő semmi hülyeséget nem írt?

2016. jún. 14. 14:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
nem, ő nem írt. a költői kérdésedre adott egy költői választ, de tudjuk itt mindenki hülye csak te vagy helikopter igaz?
2016. jún. 14. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, ő is hülyeséget írt. De álljon meg a menet! í

"...írtam neki, hogy ne ismételgesse magát, ez a visszakérdezés csak költői kérdés volt. Majd írta, hogy oké , ő meg költői választ adott rá. Akkor én leírtam ,hogy "jó többet akkor nem írok neked" - na ezt miért írtad? Nem kellet volna megsértődnöd ennyire.

2016. jún. 14. 14:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Éppen nehéz napokat élhetsz, ha ezt az egészet így felfújtad
2016. jún. 14. 14:30
 15/21 anonim válasza:
100%
Azta en nem hittem hogy ilyen sotet ember letezik mint a kerdezo
2016. jún. 14. 14:30
 16/21 Inessential ***** válasza:
Nem.
2016. jún. 14. 14:40
 17/21 A kérdező kommentje:

Akkor ha most tőletek kérdeztem volna vissza, hogy "komolyan"?

Akkor hányan írtátok volna le még egyszer ugyanazt?

Jó lehet hogy elvetettem a sulykot és nem kellett volna ennyire megsértődni, de azért ő is hülyeséget írt, nem csak én.

2016. jún. 14. 14:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy "komolyan?" nem válaszoltam volna. De mégegyszer megkérdezted, hogy "német nyelvvizsga?" -erre miért ne felelhetnék?
2016. jún. 14. 14:49
 19/21 anonim ***** válasza:
59%

Te ritka hülye nő vagy. :D menstruálsz?

23N

2016. jún. 14. 15:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy beszélgetés. Van, hogy megismételjük közben azt, amit a beszélgetőtársunk mondott.
2016. jún. 14. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!