Jogosan sértődtem meg?
Egy pasi ismerősöm írta nekem facebookon, hogy meglett a német nyelvvizsgája. Én erre visszakérdeztem, hogy "Komolyan? Német nyelvvizsga? Gratulálok!" Erre ő azt válaszolta, hogy "Igen meglett a nyelvvizsga, köszi!". Majd írtam neki, hogy ne ismételgesse magát, ez a visszakérdezés csak költői kérdés volt. Majd írta, hogy oké , ő meg költői választ adott rá. Akkor én leírtam ,hogy "jó többet akkor nem írok neked", ő csak simán annyit írt hogy "jól van, akkor ne írj".
De most mi baja van, miért kell ilyen lekezelőnek lennie velem? Azért szurkálódik mert megjegyeztem ,hogy válaszolt a költői kérdésemre.
Lehet ,hogy én vagyok a hülye ,de akkor valaki magyarázza el nekem, hogy miért.
Csak én írtam hülyeséget? Ő semmi hülyeséget nem írt?
Ha ez megnyugtat, ő is hülyeséget írt. De álljon meg a menet! í
"...írtam neki, hogy ne ismételgesse magát, ez a visszakérdezés csak költői kérdés volt. Majd írta, hogy oké , ő meg költői választ adott rá. Akkor én leírtam ,hogy "jó többet akkor nem írok neked" - na ezt miért írtad? Nem kellet volna megsértődnöd ennyire.
Akkor ha most tőletek kérdeztem volna vissza, hogy "komolyan"?
Akkor hányan írtátok volna le még egyszer ugyanazt?
Jó lehet hogy elvetettem a sulykot és nem kellett volna ennyire megsértődni, de azért ő is hülyeséget írt, nem csak én.
Te ritka hülye nő vagy. :D menstruálsz?
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!