Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy érzitek : 8,7,6,5,4,3...

Ti hogy érzitek : 8,7,6,5,4,3 óra alvás után?

Figyelt kérdés

Nálam miután 1-2 évig csak 6órákat aludtam, ez a felállás:

8: Minden rendben egész napra, nagyon koffein se kell.

7: Felkelés nehezen megy, koffien kell, de napközben rendben

6: Felkelés szar, koffein nem segít, egész nap szétásítom magam, napközben fáradt/fájó végtagok, furán érzem magam

5: Mint ha 6 órát aludnék, csak fejfájás is közbeszól

4: Érdekes módon frissen kelek, koffein nem kell, fél napig egész jól működöm, de a nap második felére félholt leszek, hirtelen mozgás, pl busz után futástól meghalnék

.....

Aki tudja leírná hogy nála működik ez? Hallottam mindenkitől mást, hogy csak 3 órát alszik, meg látom hogy napi 5 kávét megiszik és tök jól néz ki.....

Írjátok légyszi azt is hogy emellett átlagosan mennyit alszatok.

Illetve hogy milyen élénkítőt isztok : Kávé/zöldtea/energiaital . (Nálam pl a kávé kifejezetten rossz, 15 percre felpörget aztán mégfáradtabb leszek, de zöldteák fél napig hatnak)

2016. jún. 4. 15:15
1 2
 11/14 anonim válasza:
#10-es vagyok, kifelejtettem hogy energiaitalt alkalmankent iszom (heti 2-3 alkalommal), de foleg az ize miatt szeretem, nem tudom mennyit befolyasol.
2019. jún. 28. 20:14
 12/14 anonim válasza:

8 óra: nekem egy kicsit sok nem vagyok energikus.

7 óra :egész nap jó minden tele vagyok energiával.ez az optimális nekem

6óra:5 napból 1szer fordul elő hogy sikerül ennyit aludni. Ilyrnkor is jó minden csak este sokkal fáradtabb vagyok a kelés egy kicsit nehéz.

5 óra. Általába ennyit alszok. 6 kor kelek és olyan 9ig nem tudom azt a szintet hozni amit szoktam. 9 után helyrállnak a dolgok.délutánra elkezdek egy kicsit álmosodni de még tudok tanulni.

4óra.

Szinte majdnem ugyanaz mint az 5.óra csak reggel nagyon szar felkelni meg napközbe néha elkalandozok nem tudok koncentrálni.

3 óra. Reggel kómásan ébredek napközbe be vagyok lassulva este meg hulla vagyok és egész nap nincs kedvem semmihez.

2 óra számomra ez a legszarabb. Reggel alig tudok felkelni. Egésznap szinte csak bambulok. Néha beszédülök napközbe.

1 óra egyszer kelültem ilyen helyzetbe. Nem tudom miért de nekem ugyanolyan mint 2 óra

0 óra napközbe jól vagyok de délutánra nagyon elálmosodok. És az utána lévő nap katasztrófa...

2020. jan. 9. 00:33
 13/14 anonim válasza:

Ezek közül mindegyik esetben fáradt vagyok :D

9 óra alvás után már jó.

2023. márc. 29. 06:09
 14/14 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírója vagyok, jó h kiírtam 7 éve ezt a kérdést. Azóta masszív alvásproblémát fejlesztettem ki, 10 óra minimum kell, különben minden bajom van. Most az volt a fejemben h ez mindig is így volt. Viszont a saját írásom alapjàn valamikor 8 óra is jó volt szóval van remény.
2023. ápr. 10. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!