Ti hogy érzitek : 8,7,6,5,4,3 óra alvás után?
Nálam miután 1-2 évig csak 6órákat aludtam, ez a felállás:
8: Minden rendben egész napra, nagyon koffein se kell.
7: Felkelés nehezen megy, koffien kell, de napközben rendben
6: Felkelés szar, koffein nem segít, egész nap szétásítom magam, napközben fáradt/fájó végtagok, furán érzem magam
5: Mint ha 6 órát aludnék, csak fejfájás is közbeszól
4: Érdekes módon frissen kelek, koffein nem kell, fél napig egész jól működöm, de a nap második felére félholt leszek, hirtelen mozgás, pl busz után futástól meghalnék
.....
Aki tudja leírná hogy nála működik ez? Hallottam mindenkitől mást, hogy csak 3 órát alszik, meg látom hogy napi 5 kávét megiszik és tök jól néz ki.....
Írjátok légyszi azt is hogy emellett átlagosan mennyit alszatok.
Illetve hogy milyen élénkítőt isztok : Kávé/zöldtea/energiaital . (Nálam pl a kávé kifejezetten rossz, 15 percre felpörget aztán mégfáradtabb leszek, de zöldteák fél napig hatnak)
8 óra: nekem egy kicsit sok nem vagyok energikus.
7 óra :egész nap jó minden tele vagyok energiával.ez az optimális nekem
6óra:5 napból 1szer fordul elő hogy sikerül ennyit aludni. Ilyrnkor is jó minden csak este sokkal fáradtabb vagyok a kelés egy kicsit nehéz.
5 óra. Általába ennyit alszok. 6 kor kelek és olyan 9ig nem tudom azt a szintet hozni amit szoktam. 9 után helyrállnak a dolgok.délutánra elkezdek egy kicsit álmosodni de még tudok tanulni.
4óra.
Szinte majdnem ugyanaz mint az 5.óra csak reggel nagyon szar felkelni meg napközbe néha elkalandozok nem tudok koncentrálni.
3 óra. Reggel kómásan ébredek napközbe be vagyok lassulva este meg hulla vagyok és egész nap nincs kedvem semmihez.
2 óra számomra ez a legszarabb. Reggel alig tudok felkelni. Egésznap szinte csak bambulok. Néha beszédülök napközbe.
1 óra egyszer kelültem ilyen helyzetbe. Nem tudom miért de nekem ugyanolyan mint 2 óra
0 óra napközbe jól vagyok de délutánra nagyon elálmosodok. És az utána lévő nap katasztrófa...
Ezek közül mindegyik esetben fáradt vagyok :D
9 óra alvás után már jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!