Ti érzitek néha mióta megvan a gyermeketek, hogy nem bírjátok, hogy legszívesebben elmenekülnétek egy hétre? Én még csak 5 hónapja nem alszom, de ma reggel sajnos elszakadt a cérna és bőgtem, mint egy kisgyerek.
5 hónap az még semmi. Évekig nem aludtunk rendesen.
Töltődj fel vitaminokkal, friss levegőn mozgással, sporttal!
Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló. Ha ennyire okos vagy, akkor kérlek fejtsd ki a véleményed,hogy hogy is kellett volna csinálnom/hogy is kell a hibámat kijavítani.
Amúgy pont nem bántásra lenne most szükségem.
Sírj.
Jól ki lehet adni a feszültséget vele.
Nekem a második kislányom öt hónapos.
A nagylányom két hete beteg, és ilyenkor éjszakánként többször kel, és olyanokon törik el nála a mécses, hogy folyik az orra, vagy pisilni kell.
A kicsi éjféltől háromig aktív, nem alszik. Szóval néha én is kiborulok.
Úgy kilenctől éjfélig alszom, aztán öttől hétig.
Ha apjuk hazaér, még két órát.
Bizony, éjjelente eszembejut, hogy felöltözöm, és elmegyek a közeli motelbe szundizni.
Nem egyszerű, de ne aggódj. Egyszer vége lesz!
2-es engem 14 hósan! korházban nyugtatóztak be, mert nem aludtam éjjel szinte semmit (anyu lefektetett felkeltem és ezt éjjel végig) nappal meg pár órát...
Kedves kérdező, hogy kérdésedre is válaszoljak, a párod ha otthon van veled (szabin van, nem dolgozik másnap) akkor próbáljátok meg, hogy ő kel fel a babához (ha anyatejes akkor fejjél le és tedd be a hűtőbe amit majd fel tud melegíteni, ha tápos akkor azt csinálja meg neki). Ha nem eszik éjjel akkor csak ringassa ő is picit, hogy te is tudj pihenni. Vagy amit már írtak, hogy nagyszülőkhöz átvinni és leléptek valamerre, vagy csak pihensz egyet, és ettől még ugyanúgy jó anyja vagy a gyermekednek, ha néha "lepasszolod".
Igaz nekem szerencsém van, hogy alszik éjjel, de korán kel amit meg én nem birok és sok a monotonitás. És vannak olyan napok, hogy kilövetném magam a marsra, csak egyedül lehessek, pihenhessek picit :) 7 hós múlt a kiscsajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!