Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti érzitek néha mióta megvan...

Ti érzitek néha mióta megvan a gyermeketek, hogy nem bírjátok, hogy legszívesebben elmenekülnétek egy hétre? Én még csak 5 hónapja nem alszom, de ma reggel sajnos elszakadt a cérna és bőgtem, mint egy kisgyerek.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 14. 08:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bár az éjszakázást megúsztam, a gépies monotonitás viszont engem is utolért. Egy hét a nagyszülőknél sokat segített.
2015. ápr. 14. 08:09
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
Szoktasd le az éjszakai felkelésekről. Te rontottad el, azért nem alszik éjjel.
2015. ápr. 14. 08:18
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

5 hónap az még semmi. Évekig nem aludtunk rendesen.

Töltődj fel vitaminokkal, friss levegőn mozgással, sporttal!

2015. ápr. 14. 08:19
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló. Ha ennyire okos vagy, akkor kérlek fejtsd ki a véleményed,hogy hogy is kellett volna csinálnom/hogy is kell a hibámat kijavítani.

Amúgy pont nem bántásra lenne most szükségem.

2015. ápr. 14. 08:21
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Sírj.

Jól ki lehet adni a feszültséget vele.

Nekem a második kislányom öt hónapos.

A nagylányom két hete beteg, és ilyenkor éjszakánként többször kel, és olyanokon törik el nála a mécses, hogy folyik az orra, vagy pisilni kell.

A kicsi éjféltől háromig aktív, nem alszik. Szóval néha én is kiborulok.

Úgy kilenctől éjfélig alszom, aztán öttől hétig.

Ha apjuk hazaér, még két órát.

Bizony, éjjelente eszembejut, hogy felöltözöm, és elmegyek a közeli motelbe szundizni.

Nem egyszerű, de ne aggódj. Egyszer vége lesz!

2015. ápr. 14. 08:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez természetes érzés. Ajánlom, hogy engedd ilyenkor ki a gőzt, sírj, ha kell, ne tartsd vissza! Utána moss hideg vízzel arcot, tedd kendőbe/kocsiba a babát és sétálj egy nagyon a friss levegőn. Ha csak kis időre is kapsz segítséget valakitől, menj el otthonról egyedül. Ha nincs hová, akkor egy padra, ülj le, fordítsd az arcod a nap felé, élvezd a csendet! Ez nem csak az első évre, a következő évekre is igaz! Kitartás! :)
2015. ápr. 14. 08:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes, hogy elszakad a cérna néha! 15 hónapos a lányom és most tartunk kb összesen az 5. átaludt éjszakánál,szóval nagyon megértelek. Bíztatásul annyit mondok, hogy egyre jobban bírom, kezdek hozzászokni és már talán könnyebb is lesz. Szedj magnéziumot, az tényleg segít!
2015. ápr. 14. 08:43
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Most sokan le fognak pontozni, mert "szar" anya vagyok. Kimerültél mint fizikálisan mint szellemileg. Ha van nagyi hagyjátok ott a picit egy napra. Ha nincs akkot apukát be lehet fogni! Egy a lényeg. Reggeltől estig rgy nap legyen a TIÉD! Csinálj valamit csak magadért csak azért, hogy te jobban érezd magad. Menj el valakivel wellnesselni 1 napot vagy kirándulni vagy bármit mást de dobd le a macinacit légy újra önmagad és menj el otthonról. Ezt pedig ismételd havi 1-2 alkalommal! Ennyi kell neked, és kell a babának is. Sokkal jobban fogja érezni magát egy boldog kiegyensúlyozott anya mellett mint egy kiszipolyozott zombival! Kitartás és ami a legfontosab..soha ne szégyeld, hogy nem tudsz csak mutter üzemmódba lenni!
2015. ápr. 14. 09:10
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Én ha így érzem ráhagyom a gyereket az apjára és elmegyek sétálni kb 2-3órára.De ha ez se segít akkor irány a nagyi.Ott mki a gyerekkel foglalkozik és ő se csüng rajtam.Egyébként már most kimehetsz játszóra babakocsival és ott beszélgethetsz anyukákkal.Hidd el nagyon sokan vágynak kis csevegésre.
2015. ápr. 14. 09:22
 10/14 Ditta323 ***** válasza:
92%

2-es engem 14 hósan! korházban nyugtatóztak be, mert nem aludtam éjjel szinte semmit (anyu lefektetett felkeltem és ezt éjjel végig) nappal meg pár órát...

Kedves kérdező, hogy kérdésedre is válaszoljak, a párod ha otthon van veled (szabin van, nem dolgozik másnap) akkor próbáljátok meg, hogy ő kel fel a babához (ha anyatejes akkor fejjél le és tedd be a hűtőbe amit majd fel tud melegíteni, ha tápos akkor azt csinálja meg neki). Ha nem eszik éjjel akkor csak ringassa ő is picit, hogy te is tudj pihenni. Vagy amit már írtak, hogy nagyszülőkhöz átvinni és leléptek valamerre, vagy csak pihensz egyet, és ettől még ugyanúgy jó anyja vagy a gyermekednek, ha néha "lepasszolod".

Igaz nekem szerencsém van, hogy alszik éjjel, de korán kel amit meg én nem birok és sok a monotonitás. És vannak olyan napok, hogy kilövetném magam a marsra, csak egyedül lehessek, pihenhessek picit :) 7 hós múlt a kiscsajom.

2015. ápr. 14. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!