Szerintetek is igaz ez a mai világban (szépség=önbizalom=pénz)?
Figyelt kérdés
Elég csak Palvin Barbira vagy Claudia Schiffer-re gondolni, egyikőjük sem önszántából kezdett modellkedni, hanem "felfedezték" őket, de javítsatok ki ha tévedek (Schiffer-ben biztos vagyok, egy Düsseldorf-i szórakozóhelyen fedezték fel). Ugyanez igaz az állásinterjúkra/kapcsolatépítésre, csak kicsiben. A vonzóbb embereket fogják felvenni és a megnyerőbb külsejű embereknek lesz nagyobb esélyük egy szűk körbe bekerülni, vagy természetesen mondhatnám a társkeresést is. Ha szép vagy, szebb párod lesz, mint az átlag, mellette jobban fogod magadat érezni, nagyobb lesz az önbizalmad, az hatással lesz a karrieredre (jóval kevesebb csúnya lány van a Corvinuson, mint mondjuk egy totál átlagos helyen) és így az egzisztenciádra is. Tehát végérvényesen kijelenthető-e, hogy a XXI. században a szépség a legnagyobb érték? Szerintem igen!2016. máj. 26. 10:26
11/14 anonim válasza:
Ez nincs így. Nem szerintem, valóság szerint.
12/14 anonim válasza:
Nézz csak rá a politikusokra, magas rangú állami tisztségviselőkre, meg a körülöttük lebzselő üzletemberekre, cégtulajdonosokra. Nekik aztán van bőven pénzük, kapcsolataik, pedig egyik rondább, mint a másik.
13/14 anonim válasza:
Ez egy érdekes téma. Engem pl. kifejezetten vonzó nőnek tartanak, pedig én nem mondom azt, hogy szép nő vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy jól nézek ki, de ennyi is. Eljárok edzőterembe, mert fontos számomra a sport, de az önbizalmam az inkább abból fakad, hogy van eszem és használni is tudom. Rendben vagyok önmagammal, ennyi.
14/14 anonim válasza:
Ez így nem igaz. Azt el kell ugyan ismerni, hogy szép emberek könnyebben érvényesülnek, főleg, ha a szépséghez megnyerő modor is társul, de az önbizalom korántsem a szépség függvénye. A pénz meg végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!