Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai világban miért a kis...

A mai világban miért a kis nyeszlett/gizda fiúcskák kapnak meg minden fontos szerepet?

Figyelt kérdés
Filmekben, sorozatokban, mindig valami kis nyeszlettbe zúgnak bele. De az utcán is, bomba csajok kis nyeszlett gizdákkal járnak.
2016. márc. 21. 19:54
1 2
 1/15 anonim válasza:
70%
Hordhatják egymás ruháit :D amúgy fogalmam sincs...:/
2016. márc. 21. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
43%

Neked meg mi bajod van azzal, ha valaki vékony?

Rengeteg vékony, de okos, intelligens, kedves fiút ismerek. (Nem, nem pávák.) Te elítéled őket, csak mert vékonyak?

2016. márc. 21. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
lányként én sem értem hogy mi ez az új divat:/ én nem ítélem el, de kétség kívül ez most divat, hogy ilyen csont és bőr minden fiú. félek hogy már nem lesznek igazi férfiak?
2016. márc. 21. 20:03
 4/15 MZ.per.X ***** válasza:
34%
Szimplán mert ma ez a divat, meg a seprű haj.
2016. márc. 21. 20:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Neki nem a vékony emberekkel van baja hanem azzal hogy konkrétan már úgy néznek ki mint a nők..sőt..gusztustalan..szerintem ez dzsásztin bíbőr miatt van. Tuti :D egyébként akinek nem inge nem veszi magára..

Az igazi nőnek igazi pasi kell s nem a kis swagok..jujjj :)

2016. márc. 21. 20:08
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

# 5:

Oké, a swagyolo-kat (meg Justin Biebert) én sem kedvelem, de nem kellene egyenlőségjelet tenni közéjük és a sovány emberek között.

Mondom, rengeteg sovány fiút, férfit ismerek, akinek semmi köze ehhez a stílushoz. Ezért nem kellene elítélni valakit csak a soványsága miatt, és nem kellene azt mondani, hogy aki sovány, nem lehet férfi.

2016. márc. 21. 20:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Attól hogy kétszer írsz ide a kérdésembe, nem fogsz kétszer több zöld pontot kapni tőlem ugye tudod te 82%-os.
2016. márc. 21. 20:15
 8/15 anonim ***** válasza:

Én írtam 2-szer, nem vagyok 82%-os, de mindegy.

De akkor válaszolj: Mi a bajod a soványsággal?

2016. márc. 21. 20:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem a legutolsó dolog, ami bejön, ha valaki vékony, de azért nem mondanék ilyet, hogy igazi pasi meg igazi nő.
2016. márc. 21. 22:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Filmekben, sorozatokban, mindig valami kis nyeszlettbe zúgnak bele.

---- ez -->

De az utcán is, bomba csajok kis nyeszlett gizdákkal járnak.

--- nyilván ebből következik

2016. márc. 21. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!