Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai világban miért a kis...

A mai világban miért a kis nyeszlett/gizda fiúcskák kapnak meg minden fontos szerepet?

Figyelt kérdés
Filmekben, sorozatokban, mindig valami kis nyeszlettbe zúgnak bele. De az utcán is, bomba csajok kis nyeszlett gizdákkal járnak.
2016. márc. 21. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én amúgy azt nem értem, hogy más kérdéseknél minden férfi azon sír, hogy a nőknek csak az izmos pasik kellenek.
2016. márc. 21. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Én azért vagyok vékony, mert akármit eszek, akármennyit edzek, nem tudok hízni! Úgyhogy ezzel a kijelentéseddel mélyre ásnád magad.
2016. márc. 21. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen sorozatokat nézel, de ha nyeszlett faszikkal lennének tele, fele annyit nem néznék.
2016. márc. 21. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát ezt én sem értem, azért a legtöbb filmben amit láttam a férfikarakter nem volt nyeszlett de lehet más filmeket nézünk :D

Hogy mit értünk sovány alatt az meg más kérdés. A csont és bőr alkat egy férfinél tényleg gáz. De attól mert valaki nem két ajtós szekrény, még lehet izmos és erős, erősebb is mint az utóbbi, csak egyszerűen ektomorf típus.

2016. márc. 22. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Oké, csak hogy lássuk, kivel van bajotok, a soványokkal, vagy a pávákkal, leírok 2 embert. Létező emberekről van szó, az ismerőseim.

1. Nagyon sovány fiú. Messze áll tőle a swag, yolo meg egyéb baromságok. Udvariasan viselkedik (de nem nyalizik a lányoknak). Okos, intelligens, művelt, szinte bármilyen komoly témáról el lehet vele beszélgetni. Rengeteget olvas.

2. Izmos fiú, rengeteg tölt a konditeremben, viszont agyilag nem épp a legjobbak közé tartozik. Mindenkinek beszólogat, aki nem tartozik a "menők" közé, néha már úgy viselkedik, mint egy pszichopata. A haja olyan, mint ezeknek a páváknak.

Nos, aki azt mondja, hogy aki sovány, az nem férfi, attól kérdezném: Szerintetek akkor az 1. számú nem férfi, de a 2. számú igen?

2016. márc. 22. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!