Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van mégy rajtam kívül olyan...

Van mégy rajtam kívül olyan ember, aki csak úgy elvan a világban és közben őrlődik?

Figyelt kérdés
Most töltöttem be a 23-t, azon kívül, hogy egyetemre járok és valahogy elvegetálok, semmi mást nem csinálok. Nincsenek hobbijaim, munkám, közösségi életem. Az életem abból áll, hogy alszok, ha megéhezek, akkor eszek (nagyon sovány vagyok), interneten cikkeket olvasok és ha kell minimálisan tanulok. De sehova nem megyek, nincsenek nemhogy barátaim, de még haverjaim sem (életemben nem voltam részeg, nem dohányoztam szóval ilyen "steril" ember vagyok), nem tudom, mi az a bulizás, de nincs is hozzá stílusom. Ebből adódóan természetesen még barátnőm sem volt (még ismerkedés sem). Míg 17-19 évesen volt bennem valami szexuális étvágy, mára már az is eltűnt. Abból adódóan, hogy már kiveszett belőlem a tűz (nemcsak szexuálisan, de minden téren) és még sosem dolgoztam így pénzem sincs (az önállóságról ne is beszéljek). Lehet nem is kell nekem barátnő, mert ha imádna is engem (ez persze utópia), akkor sem biztos, hogy "tudnék vele mit kezdeni". Persze ha látok egy szép csajt, akkor valami megmozdul benne, arra gondolok: "Úristen, milyen lehetőségeim lennének ha férfiasabb lennék!" (+10-15 cm-el magasabb, pár centivel nagyobb méret ott lent). És ilyenkor belegondolok, hogy de jó lenne vele elromantikázni, elbeszélgetni vele, de akkor kapcsolok, hogy nemhogy nem vagyok vonzó pasi (és akkor finoman fogalmaztam), de még témám sem lenne, semmihez nincs véleményem, így marad nekem csak az, hogy bámulom, milyen szép és milyen szerencsés lehet a pasija. Most már azon a ponton vagyok, hogy sokszor meg sem nézem a csajokat, talán elkönyveltem magamban, hogy mindenhez kevés vagyok és nem akarok csalódásokat átélni. Persze így dolgozni is nehéz lesz elkezdeni és fogalmam sincs, hogy milyen jövő vár rám.

2016. máj. 17. 17:33
 1/8 SzaboCintia válasza:
Jelen :)
2016. máj. 17. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem akarom elcseszni a kedved, de sz@r jövő vár rád. Én 4 évvel vagyok idősebb nálad és akár szó szerint leírhattam volna azt amit te.

Sajnos, nem tudom a megoldást a problémádra. Pedig ha tudnám elárulnám neked.

2016. máj. 17. 18:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak: És veled most mi a helyzet, mesélj, akár privátban.
2016. máj. 17. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló személyiségű ember voltam és talán az is vagyok még (csak lányba), de szerencsére a mély depresszióból már kijöttem. Gondolj bele, ha neked nem tetszik ezaz élet miért nem változtatsz? Ez a te életed, úgy alakítod ahogyan szeretnéd. Nem kell se a társadalomnak se senki másnak megfelelni. És én itt most nem azt mondom, hogy holnaptól járj el bulizni, hanem azt hogy találd meg önmagad. Írtad hogy nincsen hobbid, de biztos vagyok benne, hogy van olyan amit szeretsz csinálni. Nem kell 60 barátot magadköré gyűjtened, de ha mondjuk pl.: szereted a könyveket, vagy bármi mást akkor ismerkedj olyan emberekkel akiknek hasonló az érdeklődési körük, ezt lehet akár neten is. Az pedig hogy nincs barátnőd nem baj, majd lesz. Biztosan tudsz is majd vele mit kezdeni. 23 éves vagy, még az életed felénél sem tartasz, ilyeneken majd 50 éves kezdj el aggódni. A szépség pedig relatív, mindenkinek mást jelent. Ha egyetemre jársz, akkor biztosan van valami elképzelésed a jövőt illetően, csak ne add fel, küzdj érte és változtass.
2016. máj. 18. 10:20
 5/8 anonim válasza:
mit tanulsz az egyetemen?
2016. máj. 18. 15:10
 6/8 A kérdező kommentje:

#4: Ami érdekelne arra sajnos nincs pénzem. :D

Egyébként programozónak tanulok, de gyűlölöm, de ez csak a "kisebbik rossz" szerű választás volt anno, szóval a váltás gyakorlatilag szóba sem jött még nálam. Főleg azért, mert elképzelésem sincs, hogy mire cseréljem le. Annak idején úgy gondolkoztam, hogy mivel semmi nem érdekel, olyan szakmát fogok tanulni, amit megfizetnek.

2016. máj. 18. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Elkezdhetnél kondizni kicsit,meg futni.

Aztán menj el diákmelózni,és gyűjts egy normális biciklire. Máris lesz miért dolgoznod,hasznosabbnak érzed magad. Aztán ha megvan a pénz akkor vedd meg a bicajt és kezdj el tekerni is. Máris van 3 hobbid. Emellett tanulsz is ugye az agyad a sporttól is jobban fog. Ha ezek nemérdekelnek,mármint a bicaj meg a többi... nos azzal ne törődj. Később majd jobban megtalálod az utad. De valahol el kell kezdeni ehhez adtam tippeket. :)

2016. máj. 19. 02:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Valahogy azt szurtem le , hogy mély növésű ember vagy. Az ilyenek alltalaban elkezdenek gyurni es ossze jonnek egy 4-5 evvel fiatalabb lannyal
2016. jún. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!