Van mégy rajtam kívül olyan ember, aki csak úgy elvan a világban és közben őrlődik?
Nem akarom elcseszni a kedved, de sz@r jövő vár rád. Én 4 évvel vagyok idősebb nálad és akár szó szerint leírhattam volna azt amit te.
Sajnos, nem tudom a megoldást a problémádra. Pedig ha tudnám elárulnám neked.
#4: Ami érdekelne arra sajnos nincs pénzem. :D
Egyébként programozónak tanulok, de gyűlölöm, de ez csak a "kisebbik rossz" szerű választás volt anno, szóval a váltás gyakorlatilag szóba sem jött még nálam. Főleg azért, mert elképzelésem sincs, hogy mire cseréljem le. Annak idején úgy gondolkoztam, hogy mivel semmi nem érdekel, olyan szakmát fogok tanulni, amit megfizetnek.
Elkezdhetnél kondizni kicsit,meg futni.
Aztán menj el diákmelózni,és gyűjts egy normális biciklire. Máris lesz miért dolgoznod,hasznosabbnak érzed magad. Aztán ha megvan a pénz akkor vedd meg a bicajt és kezdj el tekerni is. Máris van 3 hobbid. Emellett tanulsz is ugye az agyad a sporttól is jobban fog. Ha ezek nemérdekelnek,mármint a bicaj meg a többi... nos azzal ne törődj. Később majd jobban megtalálod az utad. De valahol el kell kezdeni ehhez adtam tippeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!