Szerintetek van jóság a világban?
ki miért szeret élni?
mi az ami szebbé teszi a mindennapjait?
(gondolok itt pl: a szomszéd lány aranyos mosolyára minden reggel)
Amikor az ido nénik annyira orulnek a helynek amit atadok nekik, es aztan meg beszelegnek is velem, es szinte sugarzanak a boldogsagtol:)
Meg amikor latom, ahogy az anyukak/apukak a kisgyerekeiknek énekelnek, ringatjak oket, babusgatjak. Szivmelengeto.
Amikor az idos hajlektalan bacsinak nem csak aprot adott egy no, hanem a kutyajanak konzervet is.
Amikor kozos erovel segitenek az emberek egy szerencsetlen allaton. Amikor osszefogunk.
Sok ilyen van még egyébként:)
Van.:)
Pl amikor valaki nevet a vicceimen, amik amúgy szerintem nem viccesek.:D
Vagy amikor valaki, akit szeretek (akárhogyan), rám mosolyog.😊
Az is fel tudja dobni a napom, amikor a tanár külön megdícséri a dolgozatom.^^
Amikor találok egy jó animét/filmet/sorozatot és "szerelmes" leszek az egyik szereplőbe (ilyen elég sokszor van). :'D
Jó érzés, amikor valaki anélkül segít nekem, hogy én kértem volna meg rá.😊
Óó és azt ki ne felejtsem, hogy imádom az idős néniket, akik ilyen "én is voltam fiatal:')" arccal, mosolyogva bámulnak az utcán:D olyan nyugalmat sugároznak, vagy nem is tudom.:D
Etc, etc...😊
"Szerintetek van jóság a világban?": csak 1-1 zártabb közösségben lehetséges jóságot kivitelezni, nagyon ritkán jelenik meg az, hogy 1-1 ember önszántából lenne jó, mert őt így nevelték.
"Ki miért szeret élni?": ezt nehéz meghatározni. A, mert ezt hozta a sors, hogy élni kell. Azonban
B, a következő idézetben hiszek:
"Take a look deeper inside yourself
You'll find that life is something
Worth living
We must find out a way
To change today"
Ha ezt meg tudná mindenki valósítani a világban, akkor talán jó lenne a világ.
"Mi az ami szebbé teszi a mindennapjait?": pici sikerek pl.: a munkámban, visszajelzés, hogy X,Y dolgot jól csináltam, ugyanakkor a jó szándékú kritika is hasznos tud lenni számomra a nap végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!