Az emberek többsége miért hisz azért rbinac-nak, mert elegánsan/kisasszomyosan öltözködok?
Hogy máshogy írjam le a tényeket, ha tényleg feltűnőbb vagyok, tényleg csinosabb? És ezzel nem le akarom szólni azokat, akik nem öltözködnek így, és a társadalmi életemben sem a külsőre fektetem a hangsúlyt, sőt, egyáltalán nem számít nálam ez, csak vázoltam a helyzetet, hogy a válaszolók fel tudják mérni, hogy pontosan miről van szó. Végképp nem vagyok beképzelt vagy nagyképű.
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Igen csak ezzel az a gond, hogy ez a társadalom szemében ellenszenves, te hangoztatod, hogy szép vagy, ezzel felsőbbrendűnek mutatod a többiekkel szembe,csak mert a többiek átlagosak, és annak is vallják magukat (közben egy jó része "szép" mégse helyezik magukat mások felé, és a te viselkedésed nagyon ellenszenves másoknak ez miatt, azt se szeretik az emberek ha sajnáltatja magát valaki, hogy ő milyen csúnya, és azt se, hogy ő milyen szép.
Az a legjobb, ha azt mondod, hogy nem is vagy rosszabb és jobb se mint a többiek , még ha nem is ezt gondolod, mert nem szereti senki az önjelölt különlegességeket.
Ha tényleg szép vagy akkor nem kell kimondanod, mert mások megteszik ezt helyetted.
És a kérdés szempontjából kicsit se számít, hogy szép vagy-e vagy nem, senki se utálja a szép embereket, csak a beképzelteket.
Annyi szánalmas ember van aki szeretne különlegesnek LÁTSZANI.
Öltözködéssel, beszédstílussal, viselkedéssel.
Utóbbi egy héten kb 5 lánytól hallottam, hogy: Nem vagyok átlagos ugye?
Nem, dehogy. Feltetted a fejedre öregapád kalapját és látszik, hogy azt tudod is viselni, legalábbis sok energiád van benne. Hogy lennél átlagos.
De én nem rib.ncnak gondolom az ilyeneket, inkább butának.
Ne hagyd, hogy a sok megkeseredett ember lehúzzon. Öltözz úgy ahogy jónak látod. Bármit vesz fel egy jó nő abba bele fognak kötni a kevésbé magabiztos emberek. A leírásod alapján nem tűnsz beképzeltnek, csak simán eltér az ízlésed az átlagostól. Az meg, hogy eszesnek tartod magad nem tűnik megalapozatlannak, ha jók a jegyeid.
Ha totál idegenek szólnak le azt mindig tartsd észben, hogy az emberek zöme irigy, lusta és akkor érzi jól magát ha le tud rángatni az általa megszokott középszerűség szintjére.
Köszönöm a válaszokat, esküszöm jó érzés olvasni, ahogy kifejtitek a véleményeteket! Utolsó válaszolónak külön köszönet, hogy megért(vagy felfog?) engem.
Igen, sok olyan leányzó van manapság, aki különleges akar lenni, és ezt próbálja mindenféle módon kifejezni - megértem őket, akár buták, akár nem, mert már az, hogy el akarnak térni a tömegtől, valamennyire különlegessé teszi őket (szerintem), hiszen az átlag inkább olyan akar lenni, mint a tömeg. Akik ilyen különlegesek akarnak lenni, csak fiatalok, és keresik magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!