Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többsége miért...

Az emberek többsége miért hisz azért rbinac-nak, mert elegánsan/kisasszomyosan öltözködok?

Figyelt kérdés
Mindig magassarkút hordok, de nem tűsarkút és szépet, a lábaimat maximum harisnyán keresztül mutogatom és a legrövidebb szolnyám alig tért fölé ér. A karjaimat és a mellemet is mindig takarom, nem élek szexuális életwt mert fiatalnak érzem magam hozzá, és van eszem, a tanulmányaim is jók. Sminkelni sem sminkelem magam úgy mint mások, csak spirált és rúzst használok, sokszor spirált sem, a rúzs viszont a stílusom része. Ha megnézzük, feltűnőbb vagyok mint egy mai csaj, de nem mutogatom annyira magam(sőt semennyire) mint ők. Még nyáron is mindenemet takarom, mégis aki rámnéz, azt szűri le, hogy az vagyok, és fogalmam sincs, pontosan miért.
2016. máj. 10. 13:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Hogy máshogy írjam le a tényeket, ha tényleg feltűnőbb vagyok, tényleg csinosabb? És ezzel nem le akarom szólni azokat, akik nem öltözködnek így, és a társadalmi életemben sem a külsőre fektetem a hangsúlyt, sőt, egyáltalán nem számít nálam ez, csak vázoltam a helyzetet, hogy a válaszolók fel tudják mérni, hogy pontosan miről van szó. Végképp nem vagyok beképzelt vagy nagyképű.

Egyébként köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 11. 09:03
 22/28 A kérdező kommentje:
És tényleg hülyén néznék ki, ha bukdácsolnék a magassarkúban/10 centis sarka lenne:D Talán azokat a nőket/lányokat tényleg lenézem, akik nőiesek akarnak lenni, de egyszerűen nem képesek rá az előbbi okok miatt.
2016. máj. 11. 09:05
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Hiúság azt gondolni, hogy csinosabb vagy mint a többi, a szépség egy teljesen szubjektív dolog, nem lehet kijelenti senkiről, hogy szép, csak annyit, hogy a te szemedbe szép, te szépnek látod magad, ezzel nincs is gond, de nem kell ezt hangoztatnod ilyen "Hát igen,ez vagyok én" stílusba, ha valóban érett vagy, olvasd vissza és elemezd objektívan a kommentjeidet és a kérdésedet, és remélem te is meglátod a gondot.
2016. máj. 11. 09:38
 24/28 A kérdező kommentje:
Szerintem hangoztathatom a relatív, önmagam szerint gondolt szépségem "ez vagyok én" stílusban, hiszen ha ezt egy olyan ember tenné, aki elfogadja magáról, hogy "csúnya", akkor ugyanúgy pusztán elfogadná a külsejét és önmagát, ahogy én teszem, és nincs ezzel semmi baj. Az pedig nem rajta/rajtam áll, hogy hogyan nézünk ki.
2016. máj. 12. 12:44
 25/28 anonim ***** válasza:

Igen csak ezzel az a gond, hogy ez a társadalom szemében ellenszenves, te hangoztatod, hogy szép vagy, ezzel felsőbbrendűnek mutatod a többiekkel szembe,csak mert a többiek átlagosak, és annak is vallják magukat (közben egy jó része "szép" mégse helyezik magukat mások felé, és a te viselkedésed nagyon ellenszenves másoknak ez miatt, azt se szeretik az emberek ha sajnáltatja magát valaki, hogy ő milyen csúnya, és azt se, hogy ő milyen szép.

Az a legjobb, ha azt mondod, hogy nem is vagy rosszabb és jobb se mint a többiek , még ha nem is ezt gondolod, mert nem szereti senki az önjelölt különlegességeket.

Ha tényleg szép vagy akkor nem kell kimondanod, mert mások megteszik ezt helyetted.

És a kérdés szempontjából kicsit se számít, hogy szép vagy-e vagy nem, senki se utálja a szép embereket, csak a beképzelteket.

2016. máj. 12. 13:09
 26/28 anonim ***** válasza:

Annyi szánalmas ember van aki szeretne különlegesnek LÁTSZANI.

Öltözködéssel, beszédstílussal, viselkedéssel.

Utóbbi egy héten kb 5 lánytól hallottam, hogy: Nem vagyok átlagos ugye?

Nem, dehogy. Feltetted a fejedre öregapád kalapját és látszik, hogy azt tudod is viselni, legalábbis sok energiád van benne. Hogy lennél átlagos.

De én nem rib.ncnak gondolom az ilyeneket, inkább butának.

2016. máj. 12. 14:15
 27/28 anonim ***** válasza:

Ne hagyd, hogy a sok megkeseredett ember lehúzzon. Öltözz úgy ahogy jónak látod. Bármit vesz fel egy jó nő abba bele fognak kötni a kevésbé magabiztos emberek. A leírásod alapján nem tűnsz beképzeltnek, csak simán eltér az ízlésed az átlagostól. Az meg, hogy eszesnek tartod magad nem tűnik megalapozatlannak, ha jók a jegyeid.

Ha totál idegenek szólnak le azt mindig tartsd észben, hogy az emberek zöme irigy, lusta és akkor érzi jól magát ha le tud rángatni az általa megszokott középszerűség szintjére.

2016. máj. 12. 14:52
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, esküszöm jó érzés olvasni, ahogy kifejtitek a véleményeteket! Utolsó válaszolónak külön köszönet, hogy megért(vagy felfog?) engem.

Igen, sok olyan leányzó van manapság, aki különleges akar lenni, és ezt próbálja mindenféle módon kifejezni - megértem őket, akár buták, akár nem, mert már az, hogy el akarnak térni a tömegtől, valamennyire különlegessé teszi őket (szerintem), hiszen az átlag inkább olyan akar lenni, mint a tömeg. Akik ilyen különlegesek akarnak lenni, csak fiatalok, és keresik magukat.

2016. máj. 15. 15:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!