Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek a gyerekes nők...

Miért néznek a gyerekes nők rossz szemmel a gyerektelen nőkre? Én mindenhol ezt tapasztalom.

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 09:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A gyerek ad plusz feladatokat, elvesz időt, ez tagadhatatlan. De azért nem kell kardba dőlni, nem annyira nehéz dolog.

De ha kutyája van az embernek, az is leköt némi plusz időt és pár plusz feladatot ad.

Mondom ezt úgy, hogy van gyerekem.

2016. máj. 6. 15:14
 22/23 anonim ***** válasza:
55%

En ertelek, es el is hiszem neked. Ez ugye a sajat tapasztalat volt a temaval kapcsolatban. Te valoszinüleg nem ugy allsz a gyerekhez mint a martirkodok, akikröl irtam. Valoszinüleg te nem is irogatsz ilyeneket, hogy te nem tudhatod, meg hogy neked milyen könnyü. Meg valsz nem is pontozol le masokat, mert azt merik mondani, hogy a kisgyerekes anyukak közt igenis vannak halal idegesitö es bekepzeld egyenek, akik azt hiszik körülöttük forog a vilag. :)

Na kivancsi vagyok hanyan veszik ezt magukra. Pontozzatok le nyugodtan, meg van böven %-om. ;)

2016. máj. 6. 16:35
 23/23 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a %-okból is látszik, hogy valami szúrja a gyerekesek szemét :)
2016. máj. 7. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!