Mit tehetnék? Sajnos édesanyámmal a kapcsolatom nagyon rossz.
Sajnos édesanyámmal a kapcsolatom nagyon rossz. Már tízen éves korom óta mennek a dolgok a rossz úton. A családban 3an vagyunk, öcsém, édesanyám és én. Sajnos pénzügyi dolgok miatt rengeteg rajta a nyomás, emiatt rajtam is mivel ha Ő dolgozik nekem kell öcsémre vigyáznom, tanulnom vele, a háztartást rendben tartani. Megpróbál a legtöbbet kihozni magamból, hogy mindannyiunk napja, élete könnyebb legyen. Azonban, mint minden ember, én is követek el hibákat. Amikor már fáradt vagyok nem mosogatok el. Stb.
Folyton veszekedünk, ami miatt mindig rosszul érzem magam, nagyon sokszor megbánt a szavaival, az olyanokkal amit egy szülőnek sosem szabadna mondania a gyermekének. (pl.: bár ne lennék a gyereke, bár meg sem születtem volna, nem értem meg a sok áldozatot amit ő feladott értem, hogy felnevelhessen...stb.)
3-as vagyok.
Nincs vesztenivalód, rosszabb nem lesz. Kitartás! :)
ne haragudj de felnött vagy és ingyen laksz otthon a háztartás a minimum amit önálloan kel vinned
és mégis miben fáradsz el ami miatt nincs tíz perced elmosogatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!