Mennyire vagyok infantilis? Ez még az egészséges és viselhető kategória vagy már az ami nehezen tolerálható? Ti kitartanátok egy ilyen ember mellett mint barát, vagy társ? 25f
csak néhány példa, ha még eszembe jut majd írom.
ha nagyon boldog vagyok simán ugrándozom örömömben.
szeretek színezgetni aranyosabbnál aranyosabb színezőket, figurákat.
néha amikor megfeledkezem magamról hogy már felnőtt vagyok, engedélyt kérek pár butább dologra :D
imádom a meséket, animéket, de különösen azokat amik gyerekeknek szólnak, mert kikapcsolnak, aranyosak, kedvesek, szívhez szólóak.
szeretem a plüssöket, egyéb játékokat, szeretek legózni.
szeretek felmászni dolgokra, járdaszegél, minden ilyesmi, lógni helyekről, mert FUN.
múltkor amikor megkaptam a várva várt színezős újságomat ugráltam örömömben és kb 5 percig mondogattam az újság nevét, hogy. Van újságom van újságom, van újságom...
imádok énekelni, szeretek gitározni és néha teljesen beleélem magam egy egy darabba és úgy énekelek- abszolút hallásom van, nem vagyok hamis, 2 oktáv és kis kvint normál hangon amit ki tudok énekelni, 3 oktáv fejhanggal. énektanárok mondták hogy kezdeni kéne valamit a hangommal, de a szorongásom miatt nem nagyon merek mások előtt énekelni...
nos, ezeket félre értés ne essék, de nyilvánosan igyekszem visszafogni, de néha azt veszem észre hogy nem figyelek és fent egyensúlyozom egy hülye járdaszegélyen és néznek :D
nincs barátnőm sosem volt kapcsolatom és megmondom őszintén abban sem vagyok biztos hogy a lányokat szeretem, de annyira az egész nem érdekel, a szex pl nem hiányzik, csak néha magányosnak érzem magam.
25f
Hát...igen, akinek van kistestvére, annak könnyebb. Társaságban kezdtem én is, csak mindenki kinőtte azt hiszem. :D De mostanra még társasjátékozni sem lehet senkivel. :D
Amúgy ilyenre gondoltam, itt egy csomó van https://www.youtube.com/channel/UCoKFJI-1AN6n4Ir9m77NTrA
Nekem ez még elviselhető lenne, amennyiben olyan helyen, ahol nagyon hülyén veszi ki magát, nem csinálja az illető, a komoly dolgokról képes komolyan gondolkodni és beszélni, illetve nem gyügyörészik 24/7 mint egy ovis.
A szexhiány az már nagyobb baj lenne nekem párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!