Hova kategorizáljam magam a stílusommal?
Nem kellemes hogy úgy érzem sehová sem tartozom...tudnátok segíteni?
Ti minek hívnátok egy ilyen embert?
16 éves vagyok.
A külsőm: A hajam kissé emo stílusú, a ruháim nagyrésze fekete de nem mindig járok feketében. Vannak rózsaszín vagy szürke, kék, vagy kifejezetten lányos felsőim.
Nem sminkelem magam max a szemem, mikor rámjön. Kiegészítőket nem hordok.
Belső: Zenei ízlésemet véve... A rock áll a legközelebb hozzám. Azonbelül az alternatív. De meghallgatok "keményebbet" is ha olyanom van. Nem mondom magam rockernek, sem emonak, vagy semminek sem...
Szeretem az animéket, mangákat. Elvileg nagyon cukinak mondanak és tudok az lenni, viszont vonzanak a beteg, véres dolgok. Nagyon hülye tudok lenni, és vannak f*asz vicceim :D viszont néha bele tudok mélyülni nagyon a témákba...
Nem tudom hova soroljam magam...
Minden vagyok egy kicsit, de semmi sem igazán illik rám.
Köszönöm előre is a segítséget :)
"Ti minek hívnátok egy ilyen embert? "
Én egy elkényeztetett, unatkozó gyereknek, aki jómódjában nem tud magával mit kezdeni, ezért nem létező problémákat generál magának.
Azért szomorú, ha valaki az alapján érzi magát valahova tartozónak, hogy milyen skatulyába tudja magát beletuszkolni.
Még akkor is, ha csak egy 16 éves tini.
Ki kell ábrándítsalak! A lőtéri veszett kutyát sem érdekli, hogy te hova sorolod magad. Az emberek nem az alapján ítélnek meg, hogy te minek tartod magad, hanem a saját értékrendjük alapján fognak kategorizálni.
Az meg eget verő baromság, hogy minden ember 100%-ig csak a saját szubkultúrája külső/ belső ismertetőjegyeinek megfelelő emberekhez tartozhat.
Amikor én voltam tini, akkor voltak csövesek, popperek, Duranosok, Depeche Mode-sok, Cure-sok, alternítívok, punkok. Minden csoportból voltak haverjaim, barátaim.
Sőt, volt egy nagyobb baráti társaság, amelyben szinte minden stílus képviselve volt, de volt rengeteg közös témánk, élményünk. Nem a külsőségek, vagy az otthon hallgatott zene határozta meg az egymáshoz való viszonyunkat.
Aztán jött a legendás Fekete Lyuk-korszak. Az volt szellemi aranykor. Együtt söröztem az A.M.D. énekesével, aztán mentünk Waszlavikot hallgatni a színpadhoz, én new wavesként, az akkori punk barátnőm, és a legjobb barátom rockerként. Másnap elmentünk Prognózis koncertre. otthon pedig mindhárman hallgattunk R.E.M-et, The Cult-ot, Nick Cave-t.
Úgyhogy ne azzal foglalkozz, hogy mindenben megfelelj egy mesterségesen kialakított stílus minden "szabályának", hanem egyszerűen tedd ami jól esik, viseld/ hallgasd ami tetszik. Légy önmagad, és másokat se a külsejük, stílusuk alapján ítélj meg!
Máris fogsz valahova tartozni.
Egy cuki animes rocker emos vagy, szerintem ez a legpontosabb meghatározás :D
Amugy hova valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!