Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogyan faragnátok le...

Ti hogyan faragnátok le ezekből a kiadásokból? Hogyan lesz valaki spórolós típus?

Figyelt kérdés

Ezek a havi kiadásaink(párom,én,meg a kutya)

Rezsi(gáz,villany,víz,net)

20ezer

Kaja

60ezer

Kocsiba benzin

15ezer

(boltba járunk heti egyszer 17km-re van,illetve a párom megy a gyerekéhez vele kéthetente vasárnap)

Háztartás

(Tisztítószer,wc papír,tampon,tisztálkodószer)

10ezer

Kutya 10ezer(spot,kaja,kéthavonta egyszer kozmetikus,megpróbáltam lenyírni itthon de kudarcba fulladt😊jutalomfalatot én sütöm neki)

Párom gyerekének ha kell valami a gyerektartáson felül 10ezer(ennyi van elkülönítve havonta)

Sajnos az étel gyakran meghaladja a 60ezret,igyekszem ezen javítani.

Szeretnék nagggyon spurrá válni.

2016. máj. 2. 12:45
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Az enyhén arrogáns 71%ost is felpontoztam,köszi a választ neked is!
2016. máj. 2. 13:38
 32/53 anonim ***** válasza:
A kérdező vegetáriánus, napi 1000 forint kajapénzzel lehetetlen, hogy ne legyen vashiányos.
2016. máj. 2. 13:38
 33/53 A kérdező kommentje:

A kérdező ezt szedi:

[link]

2016. máj. 2. 13:41
 34/53 anonim ***** válasza:

Szerintem jól csinálod!

Amit még esetleg:

- kertes házban sok zöldséget-gyümölcsöt meg tudsz magatoknak termelni, vagy ha időd nincs rá, akkor ültess több gyümölcsfát, azokkal kevesebb a gond

- a zöldséget-gyümölcsöt ne a multikban vásárold, hanem a piacon a termelőtől. Én azokból is mindig csak egy hétre valót vásárolok, a többi addig romoljon az eladónál.

- amikor szezonja van egy-egy zöldségfélének, és kb. a legolcsóbban adják, olyankor spájzolok belőle a fagyasztóba, így a téli hónapokban nem kell ezekre költeni, és akkor is a nyári, olcsó terméket eszem!

Egyébként pedig figyeld, mikor-hol-mit árulnak akciósban, és inkább olyankor vásárolj tartalékba.

Már sokan nem csinálják, hogy havonta 1x mennek a multiba és elköltik a pénzüket, így sokszor lemaradhatsz másik üzletben kedvezőbb áron kapható valamiről.

2016. máj. 2. 13:42
 35/53 anonim ***** válasza:
Akkor nem szóltam, máris elkezdtél költeni gyógyszerre.
2016. máj. 2. 13:43
 36/53 anonim ***** válasza:
65%

Enyhén arrogánsan hozzátenném, hogy az egyik Glamour napokon 11 ezer valamennyit költöttem DM-ben, és rajta volt a nyugtán, hogy mennyit spóroltam, és az 11 ezer és pár száz forinttal több volt, mint amit fizettem. Valahol meg van a nyugta, anyukám be akarja kereteztetni.

És nem vettem feleslegeset, fél évre (kövi Glamour-ig) elegendő fogkrémet, hajfestéket, hajbalzsamot, szempillaspirált, arclemosót. (Nem a legolcsóbbat, hanem amit amúgy is használok.)

És ha leosztom havi szinten, megéri.

2016. máj. 2. 13:45
 37/53 A kérdező kommentje:
Idén nem ültettünk,hiszen költözni szeretnénk a nyáron,viszont már bánom,hogy némi petrezselymet nem raktam egy balkonládába.Vagy még gondoltam arra,hogy nagyon sok csiperkét eszünk,kipróbálom esetleg fizu után a gomba termődobozt.(Tesco)
2016. máj. 2. 13:45
 38/53 A kérdező kommentje:
A vitamin nem gyógyszer...ha ilyen okos vagy tudhatnád,hogy pl.fogkrémből sem egészséges fél évig ugyanolyat használni.Kérdezd meg anyudat akivel élsz,ne az önálló háztartással rendelkezőknek magyarázz.
2016. máj. 2. 13:48
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

"fogkrémből sem egészséges fél évig ugyanolyat használni"

Ezt honnan szedted?

2016. máj. 2. 13:52
 40/53 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te sóher vagy viselni az diétád anyagi következményeit, nekem nem lesz kevésbé önálló a háztartásom.
2016. máj. 2. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!