Ti hogyan faragnátok le ezekből a kiadásokból? Hogyan lesz valaki spórolós típus?
Ezek a havi kiadásaink(párom,én,meg a kutya)
Rezsi(gáz,villany,víz,net)
20ezer
Kaja
60ezer
Kocsiba benzin
15ezer
(boltba járunk heti egyszer 17km-re van,illetve a párom megy a gyerekéhez vele kéthetente vasárnap)
Háztartás
(Tisztítószer,wc papír,tampon,tisztálkodószer)
10ezer
Kutya 10ezer(spot,kaja,kéthavonta egyszer kozmetikus,megpróbáltam lenyírni itthon de kudarcba fulladt😊jutalomfalatot én sütöm neki)
Párom gyerekének ha kell valami a gyerektartáson felül 10ezer(ennyi van elkülönítve havonta)
Sajnos az étel gyakran meghaladja a 60ezret,igyekszem ezen javítani.
Szeretnék nagggyon spurrá válni.
Glamour-napokon vettem magamnak egy sampont, amiről fogalmam sem volt, hogy már 1700 forintért árulják - kis 250ml-es.
Meg valami balzsamot, azt is 1000 forinton felül.
Azért nem volt fogalmam, mert egyszerűen nem azt a kategóriát válaszhatom magamnak többnyire.
de mit ne mondjak, csodaszép lesz tőle a hajam, csak sajnos még nem jöttem rá, hogy melyiktől. Ha rájövök, a következő kupon napok alkalmával az lesz új szerzemény :)
És ennek köszönhetően találtam egy antibakteriális konyhai kézmosóadagolót is, nyilván árkedvezménnyel, amiről nem is tudtam, hogy létezik (Palmolive).
Ez itt nem a reklám helye.
S nagyszerű érzés volt, hogy alig hagytam ott kétezret és egy csomó mindent kihozhattam.
Hosszú hajra nem kell több sampon, mivel a fejbőrödet kell mosni.
Joy napok nem átverés. Szerinted senki nem jönne rá?
60.000 ezer forint kevés?
Attól függ, mit esznek.
Lehet ötletelni, de nyilván nem az alultápláltság a cél.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!