Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogyan faragnátok le...

Ti hogyan faragnátok le ezekből a kiadásokból? Hogyan lesz valaki spórolós típus?

Figyelt kérdés

Ezek a havi kiadásaink(párom,én,meg a kutya)

Rezsi(gáz,villany,víz,net)

20ezer

Kaja

60ezer

Kocsiba benzin

15ezer

(boltba járunk heti egyszer 17km-re van,illetve a párom megy a gyerekéhez vele kéthetente vasárnap)

Háztartás

(Tisztítószer,wc papír,tampon,tisztálkodószer)

10ezer

Kutya 10ezer(spot,kaja,kéthavonta egyszer kozmetikus,megpróbáltam lenyírni itthon de kudarcba fulladt😊jutalomfalatot én sütöm neki)

Párom gyerekének ha kell valami a gyerektartáson felül 10ezer(ennyi van elkülönítve havonta)

Sajnos az étel gyakran meghaladja a 60ezret,igyekszem ezen javítani.

Szeretnék nagggyon spurrá válni.

2016. máj. 2. 12:45
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Várom a folytatást😊
2016. máj. 2. 13:12
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

Heti egyszer boltba járni, lehet hogy sok.

Mi a párommal fizetéskor szoktunk mindent megrendelni, és mivel közel vannak boltok (lehet nálad nincs), és nagyjából ismerjük a szokásainkat, és nyilván abból fogyasztunk előbb, ami itthon van, és magunkat is ismerjük: úgy rendelünk, hogy legalább a következő bevételig fussa. Ez kb 3 hetet jelent.

Szerintem nálatok a kaja az, ami nagyon sok.

Nekünk sajnos csak egy kicsike kis hűtőnk van.. Ha nektek nagy, már jó!

Érdemes annyi kaját otthon elkészítened, amennyit csak tudsz.

Vannak szuper gyors és olcsó receptek. Mi például imádjuk a pizzát...

Előre elkészítesz párat, és amíg befér, be a hűtőbe, vagy sima pizzatésztát a fagyasztóba.

Én imádok sütni-főzni, rendszeresen sütök muffint (valamiért csak a kókuszos a nagy sláger), és diós süteményt.

Palacsinta.

Próbálj meg kevés, de jó minőségű saját márkás termékeket venni (pld tesco finest).

10.000 ezer tisztálkodószerre? Gondolom felfelé kerekítetted.

Nagyon jók itt is a sajátmárkás termékek, ha mindenáron spórolni akarsz, pld a DM vagy a Rossmann habfürdői.

Most így ennyi.

2016. máj. 2. 13:17
 13/53 anonim ***** válasza:
100%

Mi egyébként normális esetben ketten 360-at keresnénk, de nyilván nekünk a lakás az, ami nagyon drága.

S hála ennek a csodás országnak, meg a bürokráciának, volt már, hogy két hétig 5000 forintból kellett megélni kajára.

Liszt az nagyon olcsó, olcsó, de jó tej (nálunk sok fogy), nekem édesítő, párom imádja a cukrot. De van itthon juharszirup, fagylaltpor.

Élesztő. Krumpli. Kukoricakonzerv ( a pizzára).

Sütőpapír, uzsonnászacsi, szalvéta.

Tejföl.

Nálunk ott szokott megcsúszni a dolog, hogy nem néz be a párom a hűtőbe és ki kell dobni, ha esetleg megromlik valami.

2016. máj. 2. 13:20
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
S jönnek a Joy napok! :)Bónuszbrigád. Kuponos oldalak, vatera, ilyesmik. Esetleg a hazai méztermelő a szomszédodban. Kérlek írj, kíváncsi vagyok
2016. máj. 2. 13:22
 15/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Felfelé kerekítettem,bár pl.a samponom az havi 1200,balzsam 500,dezodorok,intim cuccok,wc papír,légfrissítő mosogatószer,fogkrém,vattakorong...sok kicsi sokba kerül.

A hűtőnk nem nagy sajnos.Hetente járunk,mert friss gyümölcsöt,zöldséget nem tudok 3 hétre venni.Erre nem sikerült eddig más megoldást találnom.

2016. máj. 2. 13:23
 16/53 A kérdező kommentje:
Vega vagyok,sok zöldség fogy,igyekszem fagyasztva venni,vagy felpucolni ha épp szezon van és azt fagyasztom le.Sajtot eszek sokat.Páromnak kb.mindegy mit eszik😊
2016. máj. 2. 13:25
 17/53 anonim ***** válasza:

Hm, az lehet. Mi egy részét a cégtől kapjuk.

Esetleg gondolkoztál már azon hogy belépj mondjuk egy oriflame vagy avon cuccba?

Nekün volt már hogy a kedvezményt kihasználva rendeltünk előre egy csomó mindent.

Vannak akciós dolgok, amik teljesen jók. Csak épp nagyon meg kell állni a csábulást, pláne hogy a párom is úgy van vele, hogy bármit megadna nekem, ha tetszik.

2016. máj. 2. 13:27
 18/53 A kérdező kommentje:
Nem divatvega vagyok hanem undorból lettem az,de ez egy másik sztori.Nálunk is van,ami megromlik mire elkészíteném,bár legutóbb a még 2 hétig szavatos bontatlan tej volt savanyú.Méhész barátunk pont van,de nem sok méz fogy nálunk,inkább édesítő.Tejet eladó falubelit eddig még nem találtam.Tojást ilyenkor mikor sok van a bátyámtól kapunk.
2016. máj. 2. 13:28
 19/53 A kérdező kommentje:

Avonoztam meg oriflameztem is,de találtam egy olcsó magyar márkát ami állatkísérlet mentes(estrea)

Sampon azért drága mert a derekamat veri a hajam😊

2016. máj. 2. 13:30
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ezek a répalevek, meg gondolom müzlit is eszel talán.

Illetve, a kuszkusz is finom például.

Nem tudom mit eszel meg mint vega, talán akkor halat sem.

Úgy nehéz lehet :(

Akkor próbálj meg kevesebbet de minőségibbet venni (nekünk így is jött össze spórolás), mert abból kevesebb is elég. Már ennivalóból.

Vigyetek otthonról ennivalót, presze olykor-olykor becsúszik egy meleg kaja máshol, nyilván.

Nincs több ötletem. :( Régen voltam vega.

2016. máj. 2. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!