Ti hogyan faragnátok le ezekből a kiadásokból? Hogyan lesz valaki spórolós típus?
Ezek a havi kiadásaink(párom,én,meg a kutya)
Rezsi(gáz,villany,víz,net)
20ezer
Kaja
60ezer
Kocsiba benzin
15ezer
(boltba járunk heti egyszer 17km-re van,illetve a párom megy a gyerekéhez vele kéthetente vasárnap)
Háztartás
(Tisztítószer,wc papír,tampon,tisztálkodószer)
10ezer
Kutya 10ezer(spot,kaja,kéthavonta egyszer kozmetikus,megpróbáltam lenyírni itthon de kudarcba fulladt😊jutalomfalatot én sütöm neki)
Párom gyerekének ha kell valami a gyerektartáson felül 10ezer(ennyi van elkülönítve havonta)
Sajnos az étel gyakran meghaladja a 60ezret,igyekszem ezen javítani.
Szeretnék nagggyon spurrá válni.
Mondjuk a kutya mehetne a levesbe azon is sporolhatok!XD
(csak viccelek,nem komolyan venni) :DDDD
5 kilós kutyával sokáig nem laknék jól😊
Ecettel és szódabikarbónával takarítok😊Most szeretnénk lakást és 55 lenne a törlesztő.Sajnos ami még magas szerintem nekünk az a telefonszámla(ezt is kihagytam,elég összeszedetlen vagyok ma)az kettőnkre egy huszas.
Az én tippjeim pedig a következőek:
-Előre összeírni, hogy mi kell.
-Amiből lehet, és tudsz nélkülözni, vedd meg belőle az olcsóbbat. Például, a legolcsóbb ásványvizet, amit még képes vagy tolerálni (nem kell, hogy finom legyen az íze, de ne olyat vegyél, amitől annyira szomorú leszel mert nem ízlik, hogy egyből elmész valami búfelejtőt vásárolni).
-Rengeteget meg lehet spórolni a sajátmárkás termékekkel.
-Sokan arra esküsznek, hogy egy helyről, egy szupermarketben vesznek meg mindent.
-Azért kérdeztem, merre laksz, mert sok helyen van házhozszállítás is, és van olyan is, hogy van, ami olcsóbb neten rendelve. Bár ez főleg a könyvekre igaz.
De ha házhoz rendelsz, akkor eleve van egy minimális kiszállítási díj, ami olcsóbb, mint Neked a benzin.
Továbbá, ha tervezetten vásárolsz, akkor nem fogsz elszállni, és látni is fogod, mennyi a kiadásod és nem érhet túl sok meglepetés.
Első rész vége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!