Csúnya lányok! Ti lelkileg, hogyan vagytok képesek elviselni a gyönyörű, karcsú lányokat körülvevő miliőt?
Sokaig zavart/bantott a dolog, hogy nem vagyok szep. Aztan elfogadtam, mint tenyt.
Most is nehez, de mar nem ugy mint regen.
En sose voltam irigy/feltekeny a szep lanyokra. Inkabb csak kinosan ereztem/erzem magam mikor osszesugnak mogottem (persze ugy h halljam en is) h milyen csunya arcom van. Foleg osztalytarsaktol volt rossz ezt hallani mivel ha ez az elso szunetben volt es aznap meg volt nyolc oram akkor egesznap sirhatnekom volt es elpirosodott az arcom szegyenemben.
Vannak pozitivumai is a dolognak, de en most a masik oldalrol kozelitettem meg:)
20N
Nem szokott érdekelni, hogy mit posztolnak magukról más lányok. Csúnya lányként elismerem mások szépségét és ezért nem szoktam féltékeny lenni. Nyilván persze rosszabb napjaimon, mikor megtalálnak a barmok meg a szokásos előítéletes embereket, nos akkor tudok haragudni a világra, hogy nekem miért nem lett helyes kis pofikám, amivel bármit elérhetnék, de ilyenkor se a szép lányokra neheztelek.
Egyébként pedig mindenki megteheti, hogy olyan életet éljen, amilyet szeretne. Persze nyilván vannak korlátok, ahogy írtad a szép lányok minden ujjukra kapnak pasit, míg egy ronda lány többnyire egyedül van. Meg kell tanulni magunkat elfogadni. Más választásod nincs. Nőként sem! Ha elfogadod magad, mások is elfogadnak, és megtanulod kezelni az olyanokat, akik piszkálnak. Mert lesznek. Ez sajnos így van. Ronda nőként az előítélet és a szekálást nem lehet megúszni.
A legnagyobb negatív érzésem ezzel kapcsolatban, mikor a szép,csinos, helyes, gyönyörű, divatos, stb lányok, akikért mindenki oda van, úgy nyilvánulnak meg másokról, például a csúnya vagy kövér, vagy mindkettő, vagy egyéb "más" lányokról, hogy az megalázó. Elismerem, hogy ronda vagyok. Ez tény, de ki nem állhatom, ha lenéznek. Legyen akár szép vagy csúnya az illető, nem tűröm.
Szóval igen, én ilyenkor szoktam elküldeni az illetőt a búsba, de alapjáratban véve, ha nem köt belém, akkor nem szokott érdekelni, hogy ki hogy éli az életét.
Kedves Kérdező!
Nagy előrelépésnek gondolom, hogy beszélsz erről a témáról. Szerintem sokat számít az, hogy ki milyennek látja önmagát, hogy mennyire pozitív, vagy éppen negatív az énkép, az jelentősen meghatározza, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, függetlenül attól, hogy hogyan mások milyennek látnak minket.
Az én életcélom, hogy minél nagyobb szeretetben éljek, és ezt a szeretet magam felé ugyan úgy, mint mások felé igyekszem megélni. Azt gondolom, hogy bármilyen is vagyok külsőleg, belsőleg, ha szeretettel elfogadom, megértem magam és a kinézetemet, akkor igazi fejlődésnek indulhatok.
A fizikai esztétika mellett az egészséges, kiegyensúlyozott kisugárzás a leggyönyörűbb szerintem :) Testi-lelki egészségre és egyensúlyra pedig mindig lehet gyúrni!
Én példának okádék csúnya nem vagyok, ellenben van mit fogni rajtam.
Engem a valódi lányok kevésbé zavarnak, azonban az ilyen pl. Origo címlapján minden nap megjelenő fotólotyók, akik-ilyen, olyan meztelen pózokban teszik-veszik magukat igen is zavarnak.
Azt gondolom, hogy ezzel a pár tökéletesre retusált, vakolat sminkkel, plasztikai műtétekkel gyönyörűvé varázsolt nőkkel, már hosszú évek óta befolyásolni akarják az emberek (főleg férfiak) ízlését és sajnos jól haladnak.
Sok lány ennek köszönhetően néz ki Barbie-nak (majmolás) és ezért érzik magukat a nem kifejezetten plázacica lányok, nők kevésnek magukat, nulla önbizalommal, pedig...
A fiúk/férfiak nagy része ezekhez a műnőkhöz megy oda, úgy gondolja csak ezek érnek valamit, aztán, amikor ezek a riherongyok elutasítják, mert csak pénzes hapsival hajlandóak bármit is csinálni, akkor az egész női nemet elkezdik utálni ezek a férfiak, ez nem túl pozitív.
Nekem gyerekkoromtól kezdve az a tapasztalatom, h a szépeket mindenki szereti, mindenki a közelükben akar lenni, ezért akik szemüveges gyerekek vagy husik, nagy az orruk stb. testi hibájuk van, kénytelenek fejlődni belsőleg, hogy őt is elfogadja a körülötte élő közeg, hiszen ő is szeretetre vágyik.
Sokszor ezek a "kirekesztettek" többet vannak egyedül, ezért többet filozofálnak, fantáziálnak és olvasnak könyveket, ami mind a humorukra, mind pedig a szókincsükre pozitív hatással van.
A szépeknek nem kell és nincs is idejük ilyen fejlődésen átmenni, hiszen elfogadják olyannak, amilyen hiszen szép, továbbá keveset vannak egyedül, hiszen mindig körülveszik őket.
Egyébként van árnyoldala is a szépségnek, hiszen talán nagyobb esélyük van arra, h megerőszakolják őket vagy szexuálisan molesztálják a munkahelyükön, ugyanakkor sokszor ezért kapnak meg állásokat, így ez előny is.
Engem szerintem zavarna, h mindenki megnézne az utcán, mert olyan szép lennék.
A probléma nem is azzal van, h van aki szép és van aki kevésbé, hanem, hogy a normális férfiak csak a szép lányokkal akarnak ismerkedni.
Nem azt mondom, h rám nincs kereslet, csak éppen nem olyanok keresnek fel, akik szellemi kvalitásokban ki tudnának elégíteni, viszont aki igen, az meg már csak a szép lányokra bukik, mert szerinte ő megérdemli...
Nekem így ennyi jutott eszembe, most így hirtelen...
Kedves Kérdező!
Én történetesen nem tartom magamnak világ szépségnek, erősebb, vehemensebb alkatom van, sok pasit lekörözök, most, ahogy elkezdtem edzeni, ez most csak fokozódik. Sosem voltam manöken és nem is szeretnék olyan lenni, de mindennél jobban örülök neki, hogy vannak gyönyörű, intelligens nők, hiszen ha nem lennének, egyedül maradnék. Örökké imádom a nőket, szeretem őket kényeztetni, gyönyörködni bennük és mindenek előtt éreztetni velük, hogy szeretem őket. Nem értem miért kéne ez zavarjon.
Üdvözlettel, egy 17 éves leszbikus lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!