Mikor mondják valakire, hogy jó csaj, vagy azt, hogy szép, vagy pedig, hogy gyönyörű?
Mik a különbségek? Ez már régóta foglalkoztat, de férfiak véleményére is kíváncsi vagyok. Képet is linkelhettek ideákról. :)
Kort és nekem is kérlek
Amúgy szerintem az első két válaszolónak van nagyon igaza. :D
Bár azt azét megjegyezném, hogy személy szerint nálam a három jelző közül a "szép" az nem feltétlenül olyan nagy elismerés, mert elég sok lányra mondom ezt, de lehet, hogy be sem jön az illető. Mert sok olyan szép lány van, aki annak ellenére, hogy szép, nem az esetem, de ugyanakkor el kell ismernem, hogy szép.
Azt, hogy "jó csaj", viszont csak olyanra mondom, aki be is jön nekem. A "gyönyörű" jelzőt max. a lánynak mondom, ha bókolok neki, és kialakulóban van valami, de pl. ha magamban jellemzem vagy a haveroknak, akkor megmaradok a "jó csaj"-nál, ilyen jelzőket, hogy gyönyörű, álomszép, meseszép stb. nem szoktam használni csak úgy :D És amúgy sem jelent különösebben semmit, csak azt, hogy jól meg.....nám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!