Mitől lesz az ember lelkileg ilyen megtörhetetlen?
Figyelt kérdés
Ha valami meg bocsájthatalanul, nagyon rossz dolgot követ el, és ha beszéltetik, beszél normálisan róla, van egy pillanat mikor kigördül egy könnycsepp a szeméből, de tovább beszél, hangja normális nem akad el, nem bicsaklik, beszél tovább rendesen, arckifejezése is ugyanolyan rezzenéstelen. Ez érzéketlenség, vagy lelkileg olyan erős , nagy az akarata ? Mitől lesz ilyen egy ember ?2016. márc. 24. 14:49
1/7 anonim válasza:
Őszinteség tud ilyen beszédre erőt adni.
2/7 A kérdező kommentje:
De ilyenkor magának is hazudik, hogy magára erőltet egy "sablont
2016. márc. 24. 16:41
3/7 anonim válasza:
Attól lesz megtörhetetlen, ha sokszor megtörik.
4/7 anonim válasza:
Az őszinteség pont az, hogy nem erőltet magára sablont...
5/7 Blade Bone válasza:
Talán az idő múlása okozhatja ezt, mert amíg friss a dolog, nem hinném hogy tudna bárki is őszíntén így beszélni egy nagyobb horderejű dologról.. Az emlékek fájnak, mikor jobban magával ragadnak az indulatok, vagy törnek fel az emlékek, elkap a sírási vágy, és ha nem vagy még túl teljesen a dolgon, bizony kicsúszhat pár könny..
6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Mondjuk ezt egy amerikai interjús videóba láttam, elgondolkoztam rajta és érdekelt a dolog
2016. márc. 24. 20:12
7/7 anonim válasza:
Relatív, kinél milyen ez a dolog.
Van, aki idővel érzéketlen lesz és tényleg teljesen természetesen tud rosszabb dolgokról is beszélni, mert már nincs rá akkora hatással. Van, amit megszokunk idővel.
A másik eset, amikor nem akarja kimutatni a dolgot. Elmondja teljesen természetesen és hidegen, tárgyilagosan, de azért rosszul esik neki a dolog. Csak nem akar hozzá mások előtt sírni, drámázni, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!