Mitől lesz egy férfi nőgyűlölő?
Többnyire azért mert sok nő dobta az életében vagy sok kosarat kapott.
Általában a legtöbb férfinél ez ilyen szerelmi csalódásos dolgok után szokott lenni, de néhány nap után elmúlik normális esetben.
Vagy pedig attól is lehet valaki nőgyűlölő hogy egy olyan nővel kellett együtt élnie fiatalkorában akit utált. (Pl. Mostohaanya)
A "burkolt nőgyülölőknek" pedig valószínűleg egy csajjal sem volt még dolguk mert túl töketlenek hogy randira hívják őket, ezért utálják őket. :D
#17 a férfi alapjáraton 2 bites: b...szni akar, és azt, hogy legyen, aki ellátja, mert úgy tűnik ennek a nemnek rohadtul nehezére esik kilépni a csecsemőkorból.
A férfi elkeseredetten sóvárog az után, hogy a nő dugjon vele, de persze vadászni kelljen rá, de ne is túl sokat, mert az már unalmas. Pesze a nő ne dugjon mással, mert az erkölcstelen. Mondtam már, hogy a férfiak milyen logikus teremtmények?
Eljátszák, hogy a házasság a világ legnagyobb bűntetése, miközben az egész arról szól, hogy maguk mellé rendelnek egy háziszolgát, aki főz-mos-takarít rájuk, és kihordja a csökevényes utódjukat. És mert ilyen szörnyű sorsuk van, még jó hogy megcsalják az asszonyt, amikor alkalmuk van rá.
Hála az égnek kezd megjönni egyes fiatal nők esze (sajnos még nem túl soké) és legalább kihasznalják azt a pár viszonylag hasznos tulajdonságát ennek az infantilis nemnek.
(ennek a felét se gondoltam komolyan, csak elkapott az ihlet, hogy megmutassam #17nek, milyen végtellenül szánalmas is a fröcsögése... Légyszi jelentsétek mindkettőnk válaszát)
Tisztelt 18-as!
Látom magadra ismertél :), és tévedsz nem azért írtam le a véleményemet mert nincs nőm, inkább a tapasztalat beszélt belőlem és különben is amúgy is asszexuláis vagyok szóval nincs szükségem nemi életre. Remélem azért nincs harag, drukkolok, hogy megtudj változni és ne legyél te is egy a sok ösztönlény közül. További kellemes estét kívánok!
#19 Nem írtam sehol, hogy szerintem nincs nőd (/ha akarnál se tudnál összeszedni egyet) szóval nem értem, hogy hogy jön ide a hozzászólásod első fele.
Köszönöm a drukkolást, bár szerintem félreértetted a lényegét annak amit írtam, ami aggódj, nem ciki, de most úgy érzem, össze kell foglalnom a lényeget:
Nehéz elképzelni annál kiábrándítóbbat, amikor valaki megkeseredettségből egy egész embercsoportra fúj, ezért -naiv módon- próbáltam valahogy érzékeltetni, hogy ha komolyan ilyen groteszk gondolataid vannak, akkor jobb, ha azokat magadban tartod.
Látom ez sajnos nem sikerült elsőre, de remélem most már minden tiszta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!