Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől lesz egy férfi nőgyűlölő?

Mitől lesz egy férfi nőgyűlölő?

Figyelt kérdés
Eddigi tapasztalataim alapján 20 pasiból 1-2 kórosan nőgyűlölő, 3-4 padig burkoltan az. Mi váltja ezt ki valami trauma? Vagy gyárilag lesznek ilyenek a férfiak?

2016. febr. 21. 18:12
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
41%

Többnyire azért mert sok nő dobta az életében vagy sok kosarat kapott.

Általában a legtöbb férfinél ez ilyen szerelmi csalódásos dolgok után szokott lenni, de néhány nap után elmúlik normális esetben.

Vagy pedig attól is lehet valaki nőgyűlölő hogy egy olyan nővel kellett együtt élnie fiatalkorában akit utált. (Pl. Mostohaanya)

A "burkolt nőgyülölőknek" pedig valószínűleg egy csajjal sem volt még dolguk mert túl töketlenek hogy randira hívják őket, ezért utálják őket. :D

2016. febr. 21. 21:44
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Nem gyűlölöm őket, de nem is tartok már rájuk igényt. Nekem két csalódás bőven elég volt az egész életre. Olyan szintű megfelelési kényszert alakított ki bennem a két delikvens (plusz a teljesen sikertelen kudarcok), hogy már a párkapcsolat gondolatától is szorongani kezdek. 25 vagyok, két éve nem csajoztam és elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is újra belevágjak. Sokkal, de sokkal szívesebben eltengődök egyedülállóként. Magam ura vagyok, anyagilag messzemenően kedvezőbb, stresszből negyed annyi sem ér így. Bárki mástól teljesen függetlenül battyoghatok így a kis ösvényemen. Különben is, minek erőltetni bármit is az életben..? Hogy a társadalomba jobban illeszkedjek? Ugyan már. Letojom.
2016. febr. 21. 22:41
 13/25 anonim ***** válasza:
48%
Személyiségfüggő. Mindenkinek más tapasztalat s nevelés kell ilyenhez. De minden esetben logikátlan emberek ilyenek KIZÁRÓLAG. Mivel nem ismerhet minden nőt, nem logikus nőgyűlölőnek lenni.
2016. febr. 22. 17:16
 14/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem csak a csalódások miatt, van rá bőven példa, hogy a tipikus macsó, minden este mással szexelő pasik is többre tartanak egy kóbor kutyát, mint a női nemet úgy általában. Igaz, hogy sokszor a csalódásoktól undorodnak meg az ellenkező nemtől, de közrejátszhat a tisztelet teljes hiánya, a lenézés is.
2016. febr. 22. 20:21
 15/25 anonim ***** válasza:
57%
Hááát nem azért, de a férfiakat sokkal több hátrányos megkülönböztetés éri, mint a nőket....csak úgy mondom.......
2016. febr. 23. 00:07
 16/25 anonim ***** válasza:
64%
Ja, elfelejtettem kiírni, hogy jöhet a lepontozás. :)
2016. febr. 23. 14:03
 17/25 anonim ***** válasza:
58%
Én azért vagyok nőgyűlölő, mert mindegyik nő egy primitív, felszínes és buta ösztönlény, mindent elvárnak egy férfitól viszont cserében nem tudnak semmit a szexen kívül nyújtani és ezért teszik jól macsók, hogy csak kihasználják az összes nőt, ez az igazság, ha tetszik ha nem.
2016. febr. 23. 15:53
 18/25 anonim ***** válasza:
41%

#17 a férfi alapjáraton 2 bites: b...szni akar, és azt, hogy legyen, aki ellátja, mert úgy tűnik ennek a nemnek rohadtul nehezére esik kilépni a csecsemőkorból.

A férfi elkeseredetten sóvárog az után, hogy a nő dugjon vele, de persze vadászni kelljen rá, de ne is túl sokat, mert az már unalmas. Pesze a nő ne dugjon mással, mert az erkölcstelen. Mondtam már, hogy a férfiak milyen logikus teremtmények?

Eljátszák, hogy a házasság a világ legnagyobb bűntetése, miközben az egész arról szól, hogy maguk mellé rendelnek egy háziszolgát, aki főz-mos-takarít rájuk, és kihordja a csökevényes utódjukat. És mert ilyen szörnyű sorsuk van, még jó hogy megcsalják az asszonyt, amikor alkalmuk van rá.

Hála az égnek kezd megjönni egyes fiatal nők esze (sajnos még nem túl soké) és legalább kihasznalják azt a pár viszonylag hasznos tulajdonságát ennek az infantilis nemnek.

(ennek a felét se gondoltam komolyan, csak elkapott az ihlet, hogy megmutassam #17nek, milyen végtellenül szánalmas is a fröcsögése... Légyszi jelentsétek mindkettőnk válaszát)

2016. febr. 23. 18:16
 19/25 anonim ***** válasza:
52%

Tisztelt 18-as!

Látom magadra ismertél :), és tévedsz nem azért írtam le a véleményemet mert nincs nőm, inkább a tapasztalat beszélt belőlem és különben is amúgy is asszexuláis vagyok szóval nincs szükségem nemi életre. Remélem azért nincs harag, drukkolok, hogy megtudj változni és ne legyél te is egy a sok ösztönlény közül. További kellemes estét kívánok!

2016. febr. 23. 19:17
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

#19 Nem írtam sehol, hogy szerintem nincs nőd (/ha akarnál se tudnál összeszedni egyet) szóval nem értem, hogy hogy jön ide a hozzászólásod első fele.

Köszönöm a drukkolást, bár szerintem félreértetted a lényegét annak amit írtam, ami aggódj, nem ciki, de most úgy érzem, össze kell foglalnom a lényeget:

Nehéz elképzelni annál kiábrándítóbbat, amikor valaki megkeseredettségből egy egész embercsoportra fúj, ezért -naiv módon- próbáltam valahogy érzékeltetni, hogy ha komolyan ilyen groteszk gondolataid vannak, akkor jobb, ha azokat magadban tartod.

Látom ez sajnos nem sikerült elsőre, de remélem most már minden tiszta :)

2016. febr. 23. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!