Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerikában mi ez a nőgyűlölő "kultúra" ami egyre több elég labilis idegzetű férfit a hatalmába kerít?
Mostanában szoktam angol nyelvű társkereséssel, szexuális dolgokkal foglalkozó fórumokat olvastgatni és rátaláltam valami sokkolóra:
10-en, 20-on esetleg még 30-as éveikben járó férfiak körében kialakult egy furcsa szubkultúra. A nőket nagyjából semmibe se nézik, csak dühöngenek, amikor nem jön össze egy randi vagy szex, szerintük minden a csaj hibája. Állítják, hogy a normális gondolkodású emberek "alfa hím"-ek, ők meg a saját sunyi, hímsoviniszta, antiszociális tendenciájukat mutató személyiségüket elnevezték "béta hím"-nek és valami hatalmas észkombájnoknak, meg nem értett zseniknek gondolják magukat.
Rengeteg rövidítést, saját szókincset alakítottak ki pl. PUA - Pick-Up Artist (lényegében egy manipulatív, szociopata csávó, aki arra tanítja ezeket a hülyéket, hogy hogyan lehet a nőket érzelmileg manipulálni), akkor ez az alfa, bétázás, amit feljebb említettem, meg azon sírnak, hogy a kiszemelt csaj beteszi őket a "friendzone"-ba, a barátzónába.
Mellette ilyen hímsoviniszta szövetségek is vannak, akikkel az ilyen szubkultúra szimpatizál, pl. a "Men's Rights", afféle férfijogi mozgalom, lényegében azt vallják, hogy a férfi kiérdemli, hogy egy nő lefeküdjön vele csak úgy. Ha ezt mégse teszi meg a nő, bömbölnek, mint a csecsemő.
Elég aggasztónak tűnik ez az egész, mert Elliot Rodger is ilyesmi oldalak közösségében vett részt, végül addig hülyült, hogy lelőtt csajokat az iskolájában, mert még szűz volt.
:D
Mintha csak a férfihangról idéztél volna.
Mindenhol van ilyen. Nálunk is verik jó páran a nőket, keleten meg szintén semmibe veszik őket.
Az más kérdés, hogy tényleg egyre kevesebb a normális nő is, akárcsak a normális férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!