Mitől lesz egy férfi nőgyűlölő?
Miért lesz egy nő férfigyűlölő?
Ezt is lehetne kérdezni.
Egyébként ugyanazért.
Csalódtak az ellenkező nemben. Több, nagyobb csalódásuk volt. Nem sikerült jó kapcsolatot kialakítaniuk. Saját sikertelenségüket vetítik ki rájuk. Stb.
1: Ez tuti kamu! Ilyen nincs :)
Ha igaz, akkor azt képpel igazolja már valaki :D
Konkrétan nőgyűlölő nem vagyok, csak kiábrándultam belőlük, leginkább azért, mert látom hogy viselkednek az olyan rondább férfiakkal szemben mint én.
Ha nem nézel ki jól, akkor alapból levegőnek néznek, majdnem hogy fintorognak hogy mit akarsz te tőlük. Úgy beszélnek a nem túl jóképű emberekről mintha valami utolsó férgek lennének...hiába intelligensek, ápoltak, jól szituáltak.
Vagy elég csak a társkeresőket megnézni.
Csináltam egyszer kamu profilt, egy modell pasas képeivel, meg egyet a sajátommal. A saját képemmel nagyjából havonta 1x nyomott rá valaki hogy "tetszik", az se írt vissza. Míg a "jóképű" profillal 1-2 nap alatt 20-30 vagy még több "párt" hoztam össze, és ebből egy csomó kb csöpögő p..ncival írt rám.
Meg egyszerűen elkeserítő azt látni, hogy rám úgy néznek mintha valami földönkívüli lennék, mellette meg látom a haverjaim hogy csajoznak, simán ismerkednek, vagy idegenek is együtt vannak. De még olyat is láttam hogy srác villamoson a haverjaival odavetődött egy csajhoz, nyomta a totál süket dumát, a csaj meg kajálta a szavait, és megadta neki a számát pár perc után.
Én meg ha megkérdezem hogy mennyi az idő, akkor az a válasz hogy "Ne haragudj de már van barátom" :D
Ettől függetlenül nem mondom hogy kifejezetten gyűlölném a nőket, szimplán a sok csalódás után felépítettem a saját "burkomat" és próbálom jól érezni magamat benne. Nem megyek oda nőkhöz égetni magam, nem kezdek már béna csajozós szövegekbe, nem nézem irigykedve már a párokat, mert megbékéltem vele hogy nekem ebből nem jut. De még igazából beszélni sem szeretek már a nőkről, és totál semmi kedvem ismerkedni sem velük, folyton újrakezdve a "Szia, mizu?" szövegtől a randizós lehúzásokig.
Én nem gyűlölöm a nőket, de nőkből kevés van.
Csitrikből viszont annál több és a kettő nálam nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!