Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiuk! Iert hiszik azt hogy...

A fiuk! Iert hiszik azt hogy egy lany torekeny?

Figyelt kérdés

Sok sportban(amerikai,sima fociban a lanyok neha sokkal durvabbak mint a fiuk..) A fajdalom turesunk is magasan van.. Szoval nagyon sok fajdalmat kibirunk mint lelkileg mint testileg. Pl.:szules,menstruacio stb..

Es mindig azzal jonnek hogy egy lanyt meg kell vedeni..

Voltam taborban es azon belul batorsagproban.

Mellettem kiugrott egy ember en meg reflekszbol akkorat beutottem neki hogy elesett. Persze utana eszhez tertem..

Vagy volt olyan is amikor a "pasimmal" (nem szeretem ezt a kifejezest) setaltunk kezenfogva es egy fiu (jozan volt) modta hogy jo a seggem en erre megfordultam es lekevertem neki egyet.. Szoval azert megsem vagyunk gyengek csak a fiuk tul dramatizaljak??? Vagy mi??

Bocsi a helyesirasi es a ekezetnelkuli irasert! :)

A valaszokat elore is koszonom

2016. jan. 30. 23:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Miert*
2016. jan. 30. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem azt. A lányok között is vannak ilyenek is, olyanok is. csak sokan általánosítanak.
2016. jan. 30. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó agresszív vagy :O Én nem lennék büszke arra, hogy rögtön ütök.

Amúgy alkatilag jóval kisebbek vagyunk a férfiaknál, és ez kivált náluk egy védelmező ösztönt. Plusz az elmúlt párezer évben a legtöbb kultúrában a nő szerepe az volt, hogy csinos legyen, női dolgokban művelt (varrás,hímzés, hangszeren való játék, férfiak szórakoztatása),tudjon főzni, szüljön sok gyereket és biztosítsa az otthon melegét.

Az utóbbi párszáz évben kezdett megszokottá válni az, hogy egy nő is "férfias" dolgokkal foglalkozik.

2016. jan. 30. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért gondolom törékenynek őket, mert egy jól irányzott ütésemtől bizony összetörne valamilyen csontjuk. De nem vagyok ám verekedős xd
2016. jan. 31. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert a nők a gyengébbik nem meg rájuk nem túl jellemző, hogy 120kg-s, kigyúrt állatok lennének (általában...).
2016. jan. 31. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:

*utolsó

A férfiak 90%-ra se jellemző a "120kg-s, kigyúrt állat" testalkat.

2016. szept. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!