Miért hiszik az emberek, hogy másnak nincs gondja?
Ha kiírnám egyszer ide, mennyi problémám van, elborzadna a sok szájhős.
Ha megkéri őket az ember, hogy ne irigykedjenek már mindenkire, mert mindenkinek megvan a maga baja, attól, hogy ők még nem látják, akkor jön, hogy nekem az életben még biztosan nem vol problémám, ha így beszélek.
Mi ez a hozzáállás?
Sok ember itt szereti kibeszélni magából, mert nem tudja másnak elmondani.
Nekem van olyan ismerősöm, aki állandóan érezteti velem, hogy nekem milyen jó, mert van egy szép barátnőm, és neki soha nem volt. Állandóan panaszkodik, hogy mennyire szörnyű az élete, hogy elhízott, stb. közben havi szinten utazik, volt Japánban, Dél-Amerikában, stb., olyan koncertre megy el, ami érdekli, a szülei nagyon sok pénzzel támogatják.
Neki ez a baja, ez világában ez a gond, neki ez hiányzik.
Nekem egy kib...Japán utazás. :DDD
Feltételem,hogy az oka egy egoista marhaság a sok közül:Én vagyok a legkeményebben dolgozó,mégis a legtöbb problémával rendelkező ember,engem senki sem ért meg...Jajj,szegény én" Látszólag sajnáltatják magukat,de a lényege a játszmának az,hogy lenézzék a másikat,fölé kerekedjenek:"kis taknyos,mit tudsz te az életről?"
A másik oka az irigység,ami a hiányos ön-és emberismeretből ered.Olvastam egy idézetet jó múltkor,valahogy így szólt,nem pontos:Ne irigykedj másra,te csak egy órát látsz az életéből,de ha az egész életedet el kellene cserélned az övével,kétszer is meggondolnád magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!