Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek az emberek...

Miért szeretnek az emberek más pénztárcájában turkálni?

Figyelt kérdés

Régebben, mielőtt összeköltöztünk volna, a páromnak volt egy nagyon jó állása, átlag felett keresett. Később mindketten dolgoztunk, perpillanat meg csak ő, de már máshol. 2 éve élünk együtt, azóta egyszer fent, egyszer lent, hát most épp lent.

Néha másoktól megkapom, akik látják a holmijaim, hogy "Azt mondtad, nincs munkád, akkor honnan vannak ilyen ruháid, meg ilyen telefonod..." meg még sorolhatnám.

Lassan 3 éve kaptam a páromtól ajándékba egy Iphone 4-et (mellesleg akkor se volt már újdonság), a ruháim pedig többnyire plázás leárazásokról vannak, jól kombinálható alapdarabok leginkább.

Aztán meg jön, hogy miért nem adom el.

A telefonért szerintem már 10-15 ezret se kapnék, régi is meg használt is, a ruhák meg még annyit se érnek, nem mellesleg szükségem is van rájuk.

(egy kis szekrényem van, az se teli, mielőtt valaki gardróbszobára asszociál)

Én se mondom senkinek, hogy hogy lehetnek drága, szép holmijai, ha nem vagyonos. Akkor másokat ez miért érdekel annyira?

2015. dec. 22. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ismerős... amikor már nem akarok inni kocsmában és akkor meg beszólnak, hogy nem igaz, hogy nincs pénzem, hiszen van drága telefonom.

Attól még nem hülye vagyok.

2015. dec. 22. 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:

"Miért szeretnek az emberek más pénztárcájában turkálni?"

Miért szeretnek az emberek más magénéletében turkálni?

Miért szeretnek az emberek más nemiéletében turkálni?

2015. dec. 22. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!