Miért van az, hogy szeretek az emberek szemébe nézni?
Figyelt kérdés
Nem csak beszélgetéskor,hanem kifejezetten bámulom az embereket, főleg a szemüket. Általában azokat akik tetszenek,de van mikor nem. És azt akarom hogy rám nézzenek. Szóval ha valaki elkezd velen szemezni akkor általában viszonzom. Ez miért van? Szerintem amit már én csinálok nem teljesen normális, egyszerűen túl sok.2015. dec. 23. 11:50
1/5 anonim válasza:
pff de utálom az ilyen indokolatlanul bámuló suttyókat.
25F
2/5 anonim válasza:
Én is szoktam a szemeket nézni. De leginkább akkor amikor beszélgetek..
3/5 anonim válasza:
Ne bámuld az embereket, illetlenség.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért, de használd ki. Azt, aki nem tudja elrejteni, azt könnyen kiismerni pár pillantással.
5/5 anonim válasza:
Én akkor szoktam mélyen az emberek szemébe nézni, amikor beszélgetek. Szinte mindent ki lehet olvasni a szemükből, mondhatni belelátok a lelkükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!