Miért szeretek elbújni az emberek elől?
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 23:22
2/11 A kérdező kommentje:
Dehogy. Ahogy a kérdésemből is látszik, imádok a középpontban lenni, csevegni, szeretem a társaságot.
PERSZE, HOGY VISSZAHÚZÓDÓ VAGYOK!!!
2014. márc. 1. 00:05
3/11 anonim válasza:
Mutass képet magadról privátban.
4/11 anonim válasza:
Gyakorolsz a bujócskaversenyre netán?
Esetleg egy emberevő törzs szigetére sodródtál hajótörés után?
Farkasember vagy?
[link] ?
5/11 anonim válasza:
Full én is ezt csinálom. Ha jön hozzánk valaki akit nem ismerek vagy nem látok szívesen elbújok :D
6/11 anonim válasza:
Jaj én is csinálok ilyet,szerintem mert nem vagyok mindig vevő másokra.Pl mikor barátom valami haverja feljön,köszönök,hello mizu,de aztán el is tünök.Nem mindig,de sokszor.Nem lehet mindenki társaságkedvelő :D
7/11 anonim válasza:
Mert nem ismered önmagad, és az új helyzetek elöl visszamenekülsz a biztonsági zónádba. Meditálj, merj lépni, és tojd le mások véleményét! Légy önmagad!
8/11 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, még akkor is rettegek ha megszólal a telefon. :D
9/11 anonim válasza:
Hát attól én is befosnék, ha megszólalna a telefon :D Hé, málykül...
10/11 anonim válasza:
Küldj képet magadról privátban és megmondom, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!