Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » "Szeretek nő lenni. " . Mert?

"Szeretek nő lenni. " . Mert?

Figyelt kérdés

Elég nagy lelki zűrzavarban érzem magam...és keresgélek,olvasgatok...pozitív gondolkodás...ismételgesd:Szeretek nő lenni... oké... :) Gondoltam,hogyha meg tudom magyarázni magamnak,hogy miért is jó nőnek lenni,akkor előbbre jutok...de azon túl,hogy átélhetem az anyaságot (ami egy hatalmas élmény) ...nem jut semmi az eszembe...segítsetek! Kérlek ne vicceljétek el!

Nagyon fontos a számomra!

2014. jan. 25. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Bár férfiként ezen még nem gondolkodtam, de ha jól tudom, akkor a nők általában jobbak a nyelvi-kommunikációs tevékenységekben. Érzelmi téren is átlagban felülmúlják a férfiakat, ezek mondjuk evolúciós és szociokulturális hagyatékok. Igazból a két nem között nincs szakadék a kognitív funkciók terén. Bár a vázizomzat talán nem olyan erős, attól egy nő stressz- és fájdalomtűrése is jobb. Persze ezek általánosságban megfogalmazott tételek.
2014. jan. 25. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez az erőltetett pozitív gondolkodás szerintem hülyeség'. Egyszerűen felül kell emelkedni a problémákon,változtatni ha elégedetlen vagy valamivel.

Tény férfi testben nekem is kényelmesebb lenne,-még is nő ként vagyok az aminek lennem kell. A legtöbb nő kitartó,olyan szinten küzdenek a cél eléréséért,hogy az eszméletlen,erősek is vagyunk testileg és lelkileg is ha kell,nagy a fájdalomküszöbünk,stressztűrő képességünk.

Ha nő vagy és nem áldott meg az ég szépséggel-még lehetsz csinos,öltözhetsz divatosan,viselhetsz magassarkú cipőt ha úgy tartja kedved,vagy bármit amit csak akarsz.

2014. jan. 26. 00:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Szeretek nő lenni, mert:

-jobban elnézik, ha rossz kedvem van, egy férfitól hamarabb lesz idegesítő, ha "puffog", bár én is leállítom magam, és próbálom nem a többiekre kivetíteni.

-szeretem a hajam, és növesztem a végtelenségig:)

-lehetek egyik nap csinos, másik nap kényelmes, egy pasit viszont könnyebben bekategorizálnak a hordott ruhái alapján, könnyebben ragadnak meg egyféle "kinézet" mellett

-barátnők könnyebben adnak egymásnak pozitív megerősítést, ha látják hogy szükség van rá, pasik között nem hiszem, hgoy van ilyen, pedig nekik is szükségük van erre

hirtelen ennyi jutott eszembe, de még millió dolog van:) persze nem kell visszaélni ezekkel!!

2014. jan. 26. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!