Mit gondoltok, normális, hogy nagyon szeretek egyedül lenni?
Nincsenek barátaim, abszolút nem vágyom párkapcsolatra, valahogy mindent egyedül szeretek csinálni...
Nem járok szórakozni sem. Ha társas közegbe kerülök, szívesen beszélgetek, de ez bőven elég. Mellesleg közel vagyok a 30-hoz...
Udvarlókat is hárítom, egyáltalán nincs szükségem párra.
Néha vágyom arra, hogy valakivel találkozzam és elmenjünk pl. moziba, de olyankor mindig alig várom, hogy hazaérjek...
Furcsa, nem? :)
Ez attól is függ, hogy milyen emberekkel vagy körülvéve, ha éppen nem vagy egyedül:-)
Egyébként semmi gond ezzel.
Egyébként ez szerintem sem baj,csak néha azért elgondolkodom rajta.
A másik pedig, hogy véleményem szerint jobb nem fenntartani az "álbarátságokat", mert annak tényleg semmi értelme.
Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen "magamnakvaló" (értsétek jól)! :)
tök normális szerintem is:)
kicsit magamra is ismertem, mert én sem szeretek sokáig társaságban lenni. de vmikor meg arra vágyom, h legyen pár barát, egy pasi:$:)
nem értem a dolgot énsem, kicsit aggaszt is néha, h így hogyan lehet majd fentartani egy párkapcsolatot, de hát...
a lényeg, hogy normális dolog, ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!