Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit gondoltok, normális, hogy...

Shah kérdése:

Mit gondoltok, normális, hogy nagyon szeretek egyedül lenni?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, abszolút nem vágyom párkapcsolatra, valahogy mindent egyedül szeretek csinálni...

Nem járok szórakozni sem. Ha társas közegbe kerülök, szívesen beszélgetek, de ez bőven elég. Mellesleg közel vagyok a 30-hoz...

Udvarlókat is hárítom, egyáltalán nincs szükségem párra.

Néha vágyom arra, hogy valakivel találkozzam és elmenjünk pl. moziba, de olyankor mindig alig várom, hogy hazaérjek...

Furcsa, nem? :)

2013. júl. 13. 16:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Úgy látom, vagyunk így egy páran még! :)

Köszönöm az eddigi (megnyugtató) válaszokat! :)

2013. júl. 13. 18:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Szeretek egyedül lenni én is. Sokkal jobb, mint hallgatni mások rinyálását, panaszkodását. Kerülöm az olyan embereket, akik lehúznak magukkal a mélybe, hülyének néznek amiért szépnek látok egy fát, kutyát, macskát.

Viszont én sem szoktam panaszkodni.

Ha nincs szükséged párra, hát ne legyen. Élj, ahogy neked tetszik, ahogy Neked jó. Mások véleménye meg nem számít.

Társsal is élhet valaki magányosan.

Nem, nem furcsa.

2013. júl. 13. 18:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Meg fog változni. Most valamiért így érzed magad kiegyensúlyozottnak, és őszintén szólva én is marhára szeretnék végre tényleg egyedül élni, vagyis inkább önállóan, de nem egyedül.
2013. júl. 13. 18:49
 14/24 A kérdező kommentje:

Igen, nagy igazság, hogy valaki társ mellett is lehet magányos.Én nem vagyok az a típus, akinek csak azért van kapcsolata, hogy legyen valakije... ez nem nekem való.

Sokan kapcsolatfüggők...

2013. júl. 13. 20:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem én sem a nem egyedült.
2013. júl. 13. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Én dettó ugyan ilyen vagyok. Elvagyok társaságba én is, de azért otthon jobb. :) Nem tudom, hogy ez a "normális"-e, de nem is érdekel, mert nekem jó így. 19/F
2013. júl. 13. 21:11
 17/24 anonim válasza:
Ha valaki jól érzi magát egyedül, annak semmi baja önmagával. Stabil, önálló ember, de.... hosszú távon.... nem tudom. Talán lehet ehhez is párt találni, csak nem átlagost. Valaki olyat, aki nem átlagos kapcsolatra vágyik. Az egyedüllét nem lehet cél, csak a jelenlegi körülményeid következménye. Pl.: nem megfelelő udvarlók.
2013. júl. 13. 21:36
 18/24 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van. A kapcsolataimban jellemzően én voltam a határozottabb, és olyasvalakire lenne szükségem, akire "felnézhetek"... Nyilván nem életcélom, hogy örökké egyedül éljek, de így elég nehéz az ismerkedés is, hogy nem igazán járok sehova. Részben a volt kapcsolataim miatt, és valóban, a jelenlegi udvarlók nem megfelelősége miatt is alakult ki ez a helyzet, amiben nagyon is jól érzem magam...
2013. júl. 13. 21:47
 19/24 anonim válasza:

Erre nincs recept, csak a szerencsén múlik. Szerencse kell ahhoz, hogy véletlenül összefusson valaki a neki való emberrel. A netes társkeresés pedig kilátástalan. (csak bizonyos típusoknál működik, vagy ritka nagy szerencse kell)

Vannak különböző praktikák a nagy találkozás esélyének növelésére, de ott is csak a szerencse dominál. Az emberek jelentős részének marad a megalkuvás. Vigasznak pedig az, hogy másnak sokkal rosszabb:-)

2013. júl. 13. 22:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha itt az ideje, úgyis eljön... szándékosan nem keresgélem, egyrészt a jelenlegi "jó" állapot miatt, másrészről pedig, ha hajtja az ember, abból nem sok jó sülhet ki. Semmit sem szabad erőltetni, mindig úgy kell igazgatni a dolgokat, hogy jól érezzük magunkat. :)
2013. júl. 13. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!